Biszex leszbi csajok, amikor a másikon is látszik, h van benne hajlam, hogy ismerkedtek vele, hogy közeledtek felé, hogy flörtöltök vele, hogy szokott ez általában a hétköznapokban lenni?
Beszélgetek vele, mélyen a szemébe nézek, ha tudom hogy találkozom vele, akkor kifejezetten csinosan öltözök fel, próbálok a kedvében járni, apró bókok...
És figyelem a reakcióit.
Ha tényleg van benne hajlam (és érdeklődés is, mert attól még hogy meleg, nem biztos, hogy bejövök neki), akkor ő is fog hasonló kisebb jelzéseket tenni, tehát elég gyorsan egyértelmű lesz, hogy lehet elindulni a következő stáció felé.
Ez általában az, hogy elhívom randizni, pl. egy kávéra, vagy valami olyan helyre ahol jól érezné magát. Utánna meg hát alakulnak a dolgok, ha intellektuális síkon is minden klappol, akkor még egy randi, csók, stb.
Barátnőm férfiasan öltözik,nem szereti Nagy melleit.aRovid haj,rövid köröm,csak nyaklánc sima,imádja a maszázs szalont több mint egy óráig msszirozza Karol. Fiatal nő karcsú,és imádja 59eves csajom ha ki nyalom sokáig punciját,Nem izgul fel,Nem élvezik el,csókolózni szeret
. Szerintem Leszbikus csa nem mondja el nekem Titkolja érzéseit Vágyait. Özvegy és hosszú évek óta én vagyok az a pasi ki lassan egy éve hogy vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!