Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarom, hogy a párom...

Nem akarom, hogy a párom orrát örökölje?

Figyelt kérdés

Jelenleg nem aktuális nálunk a téma, de max. 2 év múlva mindketten szeretnénk babát, már sokat beszélgettünk a gyermekvállalásról. Csakhogy nekem olyan félelmem van, hogy a gyermekünk a párom orrát örökölné. Anyai ágról jön náluk ez a fajta hosszú, kampós orr, a barátomon már megszoktam, de nem szeretném gyermekem életét ezzel megkeseríteni.

Mit tudnék ezzel kezdeni?

#öröklés #genetika #rossz gének
2020. szept. 12. 21:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Majd levágod, ha olyan.
2020. szept. 13. 10:07
 32/33 anonim válasza:
68%

Én azt vettem észre, mindig a markánsabb dolgokat örökli a gyerek...

Annak ellenére szerintem nem gáz, a markáns orr például szexi. 😉 A nagy elálló fül gázosabb szerintem.

2020. szept. 14. 04:55
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez szomorú, hogy csak a külsőségek érdekelnek. Én a helyedben sokkal inkább aggódnék az egészségéért, vagy azért, hogy a párod agyát kapja, ne a tiéd. ;)

Egyébként ha a párodét meg tudtad szokni, akkor a gyerekedét is meg fogod.

De egy olyan ember aki nem szeretné a gyerekét csak azért mert csúnya az orra, az ne is szüljön gyereket. És mi van a te testi hibáiddal? Azokat nem baj, ha megörökli? :)

2020. szept. 16. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!