Ha lesz egy Ázsiai fiútól gyerekem mennyi esélye van, hogy örökölje a génjeit és hasonlítson rá?
Figyelt kérdés
Lehet szőke hajú Ázsiai fiam?2014. aug. 27. 15:25
1/8 anonim válasza:
hát elég valószínűtlen, hogy szőke legyen... a sötét haj génjei a domináns gének...
2/8 anonim válasza:
Fél ázsiai lenne, szóval vágott szem stb... Szőke nem hinném, hogy lenne... Két ismerősöm is van aki szőke és ázsiai férfitól van gyereke, az összes gyerkőc tipikus ázsiai sötét hajjal.
3/8 anonim válasza:
Kevésbé lesz húzott a szeme és kevésbé lesz ( ne vedd sértésnek) nyomott feje,picit másabb lesz a bőre színe,mint az apjának,de tuti le lehet vágni majd róla,hogy nem európai.Szinte kizárt,hogy szőke legyen,de még a kék szem is elég esélytelen ha ennyire domináns vonások vannak apai részről,mint a vágott szem és fekete haj,vagy pl mint a négereknek a göndör haj és a telt száj.Mármint ez anyai részre is vonatkozik,csak te esetedben értem apai részre.
4/8 anonim válasza:
A legvalószínűbb, hogy rád egyáltalán nem hasonlítana a gyerek, csak az apára. Az ázsiai gének annyira dominánsak, hogy külső jegyekben elnyomnak mindent.
5/8 anonim válasza:
Vannak erősebb genek..meg itt magyarorszagon is arra hasonlit a gyerek aki karakteresebb..az azsia sokkal karakteresebb kint az europai ezert a te genjeidet elnyomja rendesen..
6/8 anonim válasza:
Szerintem a kötél lesz a megoldás.
7/8 anonim válasza:
ha szereted azt a fiút-akkor örülsz,hogy a gyermekedben látod viszont az arcát
8/8 anonim válasza:
".meg itt magyarorszagon is arra hasonlit a gyerek aki karakteresebb"
Én apámra hasonlítok, a bátyám pedig anyámra. Most melyik a karakteresebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!