Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarom, hogy a párom...

Nem akarom, hogy a párom orrát örökölje?

Figyelt kérdés

Jelenleg nem aktuális nálunk a téma, de max. 2 év múlva mindketten szeretnénk babát, már sokat beszélgettünk a gyermekvállalásról. Csakhogy nekem olyan félelmem van, hogy a gyermekünk a párom orrát örökölné. Anyai ágról jön náluk ez a fajta hosszú, kampós orr, a barátomon már megszoktam, de nem szeretném gyermekem életét ezzel megkeseríteni.

Mit tudnék ezzel kezdeni?

#öröklés #genetika #rossz gének
2020. szept. 12. 21:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Plasztika
2020. szept. 12. 23:59
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy olyan pici babának csinálnának plasztikai beavatkozást.
2020. szept. 13. 00:31
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
És ha örökli akkor mi van? A saját gyerekét úgyis mindenki gyönyörűnek látja. Nekem elálló füleim voltak, felnőttkoromban plasztikáztattam meg. A lányom örökölte, a fiam nem. Nem tudod befolyásolni. Ha a lányomat zavarni fogja, ugyanúgy ahogy nekem felajánlották a szüleim gyerekkoromban, hogy megplasztikáztathatom,a mi gyerekünk előtt is nyitva lesz ez a lehetőség. Én gyerekként nem éltem ezzel, felnőttként csináltattam meg. Nem lettem emiatt lelki nyomorék, semmivel se éreztem magam kevesebbnek.
2020. szept. 13. 04:29
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Pici babán plasztika?

Kerdező! Te kretén vagy.

Szerintem mindenkinek jobb lenne, ha a párodat cserélnéd le.

2020. szept. 13. 07:30
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább amiatta ggódom, hogy a te agyadat örökli.
2020. szept. 13. 07:43
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
A babák pisze orral születnek, az orr formája évek múlva kezd el csak látszani.
2020. szept. 13. 07:44
 27/33 anonim ***** válasza:
95%
Basszus, eddig nekem eszembe sem jutott ez, azért is mert szökőévente egyszer veszem észre, hogy a férjemnek kicsit nagyobb az orra, de cserébe nekem meg éles, az sem néz ki jól... Mégis, egyikőnk sem plasztikázott, és mégis találtunk párt és lányunk is van (még csak fél éves, cuki az orra). Ha meg majd neki nem tetszik amit kapott, akkor plasztikázik... Nekem akkor is ő a legszebb, és lesz is 😍
2020. szept. 13. 08:14
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező remélem csak trollkodsz. Ha nem, akkor fordulj ehy agysebészhez, hátha ültet be neked egy agyad, mert úgy néz ki a gyártásnál kimaradt.
2020. szept. 13. 08:28
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
26 ez így van. A férjemnek iszonyú termetes orra van az enyém se kicsi. A babanknak apró kis nozija van. Majd meglátjuk kiet örökli. Mondjuk fiú, úgyhogy nem baj, ha az apjáét.
2020. szept. 13. 09:02
 30/33 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom elképzelni, hogy te tényleg szereted a párod. Vagy akár magad, ha azt gondolod, hogy az efféle tökéletlenségek megkeserítik az ember életét. A párod élete olyan rosszul alakult talán? (Mondjuk ha azt vesszük, hogy a leendő gyereke anyja ilyesmiken töri a fejét, talán mégse alakultak olyan jól a dolgai.)

Mindenkinek vannak jobb-rosszabb külső jegyei, a páromat mindegyikkel együtt szeretem, és ha a gyerekünk a kiköpött mása lesz, azt kifejezetten imádni fogom.

Van gyerekem futó kalandból is, azt a férfit nem szerettem, a külső jegyeit se, a lányom orra viszont egy az egyben az övé, és rajta mégis szeretem, és a krumpli orrával együtt is gyönyőrűnek látom őt.

Ha nem vagy képes elfogadni a leendő gyermeked minden testi vagy szellemi tökéletlenségével együtt, akkor még ne vállalj gyereket. Előbb menj el terápiára.

2020. szept. 13. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!