Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarom, hogy a párom...

Nem akarom, hogy a párom orrát örökölje?

Figyelt kérdés

Jelenleg nem aktuális nálunk a téma, de max. 2 év múlva mindketten szeretnénk babát, már sokat beszélgettünk a gyermekvállalásról. Csakhogy nekem olyan félelmem van, hogy a gyermekünk a párom orrát örökölné. Anyai ágról jön náluk ez a fajta hosszú, kampós orr, a barátomon már megszoktam, de nem szeretném gyermekem életét ezzel megkeseríteni.

Mit tudnék ezzel kezdeni?

#öröklés #genetika #rossz gének
2020. szept. 12. 21:54
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
98%
Tömören, velősen: semmit. Ez genetika, a te kívánságod nagyon kevés az üdvösséghez.
2020. szept. 12. 22:00
 2/33 anonim ***** válasza:
96%
Semmit. Majd ha a gyereked egedetlen lesz vele, elmegy plasztikaztatni. Amúgy meg törődj bele, hogy elofordulhat, hogy a párod orrát örökli, és bizony nem kéne belenevelni tudatalatti a gyereke, hogy az ő orra nem szép, nem szerethető.
2020. szept. 12. 22:01
 3/33 A kérdező kommentje:
Nem akarnám belenevelni, nyilván azt szeretném majd, ha szeretné önmagát, csak belenézne a tükörbe és egyértelműen látná, hogy nem szép az orra.
2020. szept. 12. 22:05
 4/33 Derjaderja ***** válasza:
98%

De hát őszintén, szerinted mit tudnál ezzel kezdeni?

Kb ezeket:

- keresel másik pasit

- vki mással ejteted teherbe magad sutyiban

- elmész pszichológushoz a szorongás és a 2 év múlva foganó gyereked orra miatti ellenérzéseddel

- reménykedsz hogy 2 év alatt feltalálnak egy olyan módszert, amivel a kampós orrot hordozó spermiumokat likvidálni lehet

2020. szept. 12. 22:14
 5/33 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy a te orrodat örökli majd és nem fog neki tetszeni!
2020. szept. 12. 22:18
 6/33 anonim ***** válasza:
96%
Vagy, szólsz a párodnak, hogy bocsi, spermadonortol lesz gyereketek... Ha belemegy, szerencséd van. Amúgy meg mit parázol ezen előre? 50 - 50 százalék az esély.
2020. szept. 12. 22:19
 7/33 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező,már meg ne haragudj de a helyedbe szégyslnem magam hogy én ilyeneken idegeskedek előre,míg mások azon h sajnos nekik nem johet össze.Nekik mind1is lenne hogy eppenségen mien az ora vagy a füle vagy bármilye,csak hogy legyen és egészséges legyen:)elkéne gondolkodni az élet tényleges gondjain....
2020. szept. 12. 22:36
 8/33 anonim ***** válasza:
80%
Annyit mondok: postás. 😏
2020. szept. 12. 22:39
 9/33 anonim ***** válasza:
92%

Én meg attól féltem, hogy az én nagy orromat, nagy fülcimpámat, görbe lábaimat, durung nagylábujjamat, rossz szememet és a párom hülye testalkatát örökli a lányunk... MINDEGYIKET sikerült neki!

Ez van, így jártunk.

2020. szept. 12. 22:42
 10/33 anonim ***** válasza:
11%
Es ha a postás nő? 😉😂😂
2020. szept. 12. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!