Akik nem tudtak megegyezni a párjukkal a gyerek nevében, azok mire jutottak?
15!
Úgy jön ide, hogy épp ezt nem akarja. Nem akarja, hogy a férje a másik neven szólítsa a gyereket.
17!
Megegyszer, a Kérdez ő ezt nem akarja. A példádnak maradva, ő azt akarja, hoyg a gyerek Anikó legyen, apuka meg azt, hogy Bélla. Ebbe bele is menne, de azt nem akarja, hogy az ő Anikojat apuka Bellának hívja. Az ő fejében a gyerek Anikó és kész.
En ezt ertem 18.
De ez nem olyan amit az egyik szülő eldönti és kész. Ez a lényeg. A kérdezőnek nincs több joga nevet adni a gyereknek, mint a férjének. Ha ezt nem bírja feldolgozni akkor lesznek ennél jelentősebb konfliktusai is.
Úgyis el kell jutni a névadásig. :/
Nálunk az első fiúnál is voltak gondok, nem tudtunk megegyezni, aztán kb 2-3 hónap múlva rájöttem, mégis jó lesz a név amit a férjem gondolt ki.
Második gyerek még pocakban van, de minden kezdődik elölről, az összes fiú nevet kikukáztuk az elsőnél, most megint fiú nevet kell választani. Agyrém 😄 Úgyhogy most is úgy vagyok vele, hogy listázzunk és az idő megoldja. Simán lehet hogy ezúttal nekem kedvez majd. Próbáljátok ti is pihenőre rakni a témát (már ha nem vagy 38 hetes) hátha kitisztul a kérdés később.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!