Miért ilyen sok a megviselt anyuka, a férjük nem segít nekik eleget? Topis ruhák, igénytelen hajak, karikás szemek...
#29: azért azt vágod, hogy eléggé egyedül vagy az igénytelen véleményeddel? :)
És hidd el szoktak hajat mosni. Nem is ritkán.
31 es te vagod, hogy a gyakoris, igenytelen felkotott haju anyukak velemenye szamomra nem relevans?
Es igen, engedd mar meg legyszi te is, h leirjam a velemenyemet es magasrol teszik a piros X eitekre azt is elhiheted. De ha mar 1 no is elgondolkozik rajta, hogy inkabb vagat egy csinos rovidet, minthogy felnyomja a fejetetejere a zsiros hajat, mar megerte.
Ja, es johet a lepont. :)
Hát engem szórakoztatnak és bosszantanak ezek a meggyőződéses "antiprololi" emberek, és kiváncsi lennék, honnan bújtak elő egy olyan világban, ahol mar rég nem proliság vagy műveltség kérdése "magasra jutni".
Ez amúgy a nagyon tipikus, árulkodóan primitív "jogom van a véleményemhez" érvelés, szinte csak buta és neveletlen emberek tolják. Mind tudjuk, hogy egy demokráciában mindenkinek joga van a véleményéhez, ahhoz is, hogyxm a Föld lapos, a kérdéa az, mit és hogyan fejez ki az ember.
Ismerek nem egy többgenerációsan magas pozíciókat (pl professzor családok) értelmiségi családból jövő embert, nemesi származású vagy szimplán csak nagyok kifinomult és tanult embert, egy sem fejezi ki soha hasonlóan magát, mint Te.
Ez a feljogosítottság, hogy ki mit csináljon a hajával, csak mert a Te személyes érték- és ízlés preferenciád Neked valamit mond, es a teljesen egyszempontos következtetések levonása is rettenetesen ciki, mintha csak egyfajta embert ismernél.
Ez a modell meg, hogy a pasi folyton dugni akar, az asszony legyen folyton kívánatos, és rettegjen, hogyha 5 percig nem szexi, akkor holnap másba tolja a fickó a himbilimbijét meg a penzet.. a gyerek játsszon egyedül, nehogy homokos legyen a gatyád.
Persze van egy ilyen társadalmi réteg, de a legtöbben nem tartozunk bele (ellenben esetleg menő diplománk, önálló egzisztenciánk, érdekes hobbyjaink, emberi szereteten és szerelmen nyugvó párkapcsolatunk van), és teljesen megfelelőnek tartjuk a lófarkat meg a homokos játszónacit a babázáshoz. Most persze tényleg nem arról beszélek, hogy vki koszos, szakadt, büdös stb az nyilván nem oké.
Basszus a városban járva-kelve millió "felgumizott" hajú csinos lányt látni. De aztán mindig eszembe jut ez a színvonalas oldal, meg hogy anyának lenni már egy "következő szint", és ha nem valamelyik instaphicsát majmolod unalmadban,napi 24 talpig puccban, akkor igénytelen vagy.
A zsíros haj meg nem tudom, hogy jön ide. Leengedett haj is lehet zsíros, meg a feltűzött is frissen mosott, de ez biztos bonyolult.
#33 köszönöm rávilágítottál mi a különbség a felkapaszkodott pénzes proli, meg az értelmiségi ember között.
Nagyon nem mindegy ám 😊
Manapság divatos prolizni is, de a 90%uk amúgy csak pénzzel rendelkezik, intelligenciával nem. Az nem is jár se a diploma, se a vastag tárca mellé.
Nezd, magasrol teszek az "antiprololi"-s :) monologodra. Amit pont eddig a szoig olvastam el. Most jottem ra, hogy te vagy, aki nem adsz csillam ponis ruhat a gyerekre. :)
En mentem, nyugodtan macinacizhattok es felkotott hajuskodhattok. De a gyakori helyett fodraszt javaslok :)
Hát tényleg nem adok rá csillámpónist 😂 Elég menő vagy ha erre a monológom feledik mondatánál rájöttél 😂😂
A leanderen meg külön mulatok, mint "nemsnassz" virág. Nincs vele baj, nekem is van az is, de igazán ez az a virág, amit mindenki beszerez, aki nem ért a kerthez, különösebben pénze sincs rá, meg vesződni akar vele, és akar valami olcsót és egyszerűt és relatíve mutatóst. Ha nem telel át, max hozol helyette másikat 2000 ezerért az obiból...
Nincs is jobb, mint gyakoris anyukaharcokat olvasni.
Instap.csa vagy gyakorimuff, ez itt a kérdés, jövőbeli anyukák, melyikek akartok lenni? 🍑🍏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!