Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen sok a megviselt...

Miért ilyen sok a megviselt anyuka, a férjük nem segít nekik eleget? Topis ruhák, igénytelen hajak, karikás szemek...

Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 14:04
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
71%
Igazi provokatív kérdés.:) Szerintem te magad is jól tudod hogy ez az időszak nem a cicomáról és díváskodásról szól. Attól szerintem még nem hagyja el magát egy nő, mert nincs kirittyentve és felköti a haját.;) A karikás szemeken szerintem nincs mit magyarázni.🙄
2020. szept. 11. 17:11
 12/42 anonim ***** válasza:
72%
Mi az a topis ruha?
2020. szept. 11. 17:12
 13/42 anonim ***** válasza:
13%
Nem tudom miből gondolják itt páran, hogy ahhoz, hogy jól nézz ki, csinosan öltözz, sminkelj stb luxusban kell élni vagy ha ilyen vagy, az tuti azt jelenti nem foglalkozol a gyerekkel. Prioritás.. Hát mivel én kellek ahhoz elsősorban, hogy a gyerekről gondoskodva legyen, egész nap foglalkozzak vele, hazimunka mellette stb, az az alap, hogy jól érzem magam a bőrömben. Ahogy itt egyesek hívják "játszós ruha" na azt nem.. Kinőttem már a gyerekkorból. A homokozóba nem kell beülnöd, elvégre azért mentek játszótérre, hogy kortársakkal játszon. Akiknek nincs ideje sminkelni, hajukat nem ugy felkötni, mint aki épp wct pucolni készül, az wcre sem megy el, mert nincs ideje? Nem értem.. Aztán megy az irigykedés, féltékenység, beskatulyázása, mindennek lehordása annak a nőnek aki toppon van és a gyermekét, párját is imádja és nem panaszkodik, hanem boldog. Kedves besavanyodott hölgyek, tessék többet szexelni! Bizony lehet éjszaka is szexin öltözködni.. Sőt, nappal is lehet egy kis lopott idő. Ha úgy néznétek ki, hogy párotok folyton kíván, talán többet foglalkoznátok magatokkal.. Legalább az ő kedvéért, ha már saját igény nincs erre. Aztan nem sirni, hogy ott hagyott gyerekkel :)
2020. szept. 11. 17:23
 14/42 anonim ***** válasza:
89%

13-as válaszoló

Szerintem azzal sincs semmi baj ha valaki "jatszós" ruhában érzi jól magát, és homokozik a gyerekével. Nyilván nem szakadt kinyúlt ruhákról beszélünk. És nem hinném hogy a haj felkötése a wc pucolással hozható összefüggésbe.:) És ha valakit azért hagy el a férje, mert nincs kisminkelve minden nap, akkor szerintem ne a nő keresse már magában a hibát.

2020. szept. 11. 17:41
 15/42 Derjaderja ***** válasza:
84%
13. Vicces vagy 😂😂😂
2020. szept. 11. 17:44
 16/42 anonim ***** válasza:
92%

Hát én csak sajnálni tudom azt a nőt akit csak úgy kíván a férje ha talpig sminkben van, és a wc-t is koktékruhába pucolja.

De a legfontosabb az ilyen nő inkább ne adjon életvezetési tanácsokat másoknak. Olyanoknak, akik boldogok a kapcsolatukban úgy is, ha nem instaphicsának vannak öltözve napi 24.

2020. szept. 11. 18:12
 17/42 Derjaderja ***** válasza:
87%

Hát én akkor is leülnék a homokozóba játszani a gyerekemmel, ha elhagyna a párom emiatt. (Mondjuk ha ilyen típus lenne, nem is lenne a párom).

Nem ez a fő szempont az életemben, hogy ne hagyjanak el. Persze örülök, ha együtt maradunk, igyekszem tenni ezért, de kifordulni magamból és vmi másik embert alakítani nem fogok senki kedvéért.

2020. szept. 11. 18:25
 18/42 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk kár vitázni, egy olyan ostoba háziszárnyassal, aki büszkén vallja, hogy egy semmihez nem értő instacsaj a "példaképe". 🤦‍♀️

Ezzel épp eleget tudtunk meg az értelmi színvonaladról.

A kedvenc műsorod gondolom a való világ, meg a barátok közt, az érdeklődési köröd meg a hogy villanjon ki a tangám ha lehajolok.

2020. szept. 11. 18:29
 19/42 anonim ***** válasza:
93%
Ott kezdődik, hogy a férj nem besegít, hanem kiveszi a részét.
2020. szept. 11. 18:58
 20/42 anonim ***** válasza:
95%
De amúgy mi ez a "felkötött haj" fóbia? :D én a terhesség alatt és előtt is rendszeresen "felkötöttem" a hajam, tehát összefogtam, kontyban a fejem tetején, mert így szerettem a legjobban. Miért gáz ez? Állandóan ezt jegyzik meg, hogy fel van kötve az anyukák haja. Mert, mindenkinek derék érő, kiengedett, beszárított frizurával kéne mászkálnia? Még a gyerek nélküli nők sem csinálnak semmi extrát a hajukkal az utcára, ki van engedve vagy összefogják, azaz "felkötik", aztán szevasz.
2020. szept. 11. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!