Miért ilyen sok a megviselt anyuka, a férjük nem segít nekik eleget? Topis ruhák, igénytelen hajak, karikás szemek...
13-as válaszoló
Szerintem azzal sincs semmi baj ha valaki "jatszós" ruhában érzi jól magát, és homokozik a gyerekével. Nyilván nem szakadt kinyúlt ruhákról beszélünk. És nem hinném hogy a haj felkötése a wc pucolással hozható összefüggésbe.:) És ha valakit azért hagy el a férje, mert nincs kisminkelve minden nap, akkor szerintem ne a nő keresse már magában a hibát.
Hát én csak sajnálni tudom azt a nőt akit csak úgy kíván a férje ha talpig sminkben van, és a wc-t is koktékruhába pucolja.
De a legfontosabb az ilyen nő inkább ne adjon életvezetési tanácsokat másoknak. Olyanoknak, akik boldogok a kapcsolatukban úgy is, ha nem instaphicsának vannak öltözve napi 24.
Hát én akkor is leülnék a homokozóba játszani a gyerekemmel, ha elhagyna a párom emiatt. (Mondjuk ha ilyen típus lenne, nem is lenne a párom).
Nem ez a fő szempont az életemben, hogy ne hagyjanak el. Persze örülök, ha együtt maradunk, igyekszem tenni ezért, de kifordulni magamból és vmi másik embert alakítani nem fogok senki kedvéért.
Mondjuk kár vitázni, egy olyan ostoba háziszárnyassal, aki büszkén vallja, hogy egy semmihez nem értő instacsaj a "példaképe". 🤦♀️
Ezzel épp eleget tudtunk meg az értelmi színvonaladról.
A kedvenc műsorod gondolom a való világ, meg a barátok közt, az érdeklődési köröd meg a hogy villanjon ki a tangám ha lehajolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!