Vennétek olyan anyukától kismama ruhákat, akinek igénytelen a lakása?
Figyelt kérdés
Fb hirdetésben láttam jó kismama ruhákat, méretre is jó lenne. Kértem az anyukát, küldjön még képeket, küldött is, olyanokat, amin rajta vannak a ruhák és tiszta retek a tükör, láthatóan koszos a szoba. Szerintetek megvegyem így?2020. márc. 21. 19:45
1/13 anonim válasza:
Nem. Az első amit az árucikk után megnézek,az a profilkép és a háttérben a környezet.
2/13 anonim válasza:
Van aki disznó ól takarításban koszolja össze a ruháját. Ki kell mosni.
3/13 anonim válasza:
Én ujat vettem,az sem drága.Nem venném fel senki ruháját!
4/13 anonim válasza:
De nem ez volt a kérdés utolsó... jó hogy le nem csórózod azt aki viszont igen.
5/13 anonim válasza:
Csak akkor, ha magas hőfokon mosható a ruha vagy van lehetősegem napon szàrítani ,ès elèg olcsòn elèg jò amit vennèk.
7/13 anonim válasza:
Biztos, hogy így nem vennék ruhát senkitől és főleg nem most főleg nem igénytelen embertől. Járvány van ember, honnan tudod milyen alaktól veszed meg azt a rongyot egyrészt hogy hol járt mit szedett össze esetleg, másrészt ez nem az az idő amikor boldog boldogtalannal találkozni kéne...
8/13 anonim válasza:
Utolsónak igaza van de ha nem nézzük hogy járvány van akkor lehet hogy megvenném mert nálunk például tiszta ujjlenyomat,kosz az ablak pedig reggel mostam le de az a kedvenc időtöltése a kislányomnak hogy az ablakokban ácsorog és nézelődik ki,miközben persze össze - vissza fogdossa ,odarakja a száját stb. Na ugyanez a helyzet a gáztűzhely tükreivel és a nagy tükörrel is-szóval ez semmit nem jelent. Hetente 1x-2x lemosom de napi szinten nincs rá erőm.Attól még nem vagyok igénytelen. Naponta 2x rakom helyre a játékokat ,attól még sokszor játéknapon van mindenhol és még folytathatnám. Akinek gyereke van tudja hogy a rend egy más fogalom ebben az időszakban.
9/13 anonim válasza:
Nem játéknapon hanem játékhalom
10/13 anonim válasza:
Haha, akkor magamtól se vennék, pedig ugyancsak igényesnek tartom magam. Na de koszos tükör? Az nálunk már akkor koszos, amikor végeztem a takarítással. Mivel gyerekkéz magasságban van.
Viccet félre, ha egy putri lenne a kép háttere, nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!