Miért ilyen sok a megviselt anyuka, a férjük nem segít nekik eleget? Topis ruhák, igénytelen hajak, karikás szemek...
Mi számít igénytelennek?
A ruhám mindig tiszta, nem szakadt vagy kinyúlt. De kényelmes, sokszor sportos, mert abban esik jól rohangászni meg hajolgatni egész nap.
A hajam tiszta, nem zsíros. De lófarokban van, mert különben a gyerek kitépné. Még amúgy is zavarna napközben. Régen se volt egész nap kiengedve.
Sminkelni minden nap szoktam minimálisan, mert nem akarok megijedni a tükörképe tőle.
Karikás szem... Hát, mivel hónapok óta nem aludtam 2-3 óránál többet egyhuzamban, ez van. A férjem segítene, de nem várom el tőle, hiszen reggel dolgozik, vezet, oda kell tudnia figyelni.
Vágod hogy most utasításokat adsz arra, hogy egy idegen ember mit csinaljon a saját hajával, úgy, mintha vmi törvénycikkelyt idéznél?
Figyu, az előkertbe snassz a begónia vagy ültethetem?
1. A legtobb anyuka nem, nem mossa, fesuli stb, csak felcsapja a fejetetejere, mert meg mindig ez a konnyebb, rovidebb ido, egyszerubb stb. Tisztelet a kivetelnek. De ez kb. 10bol 1.
2. Nem arrol van szo, hogy egyszer egyszer ne lehetne feltuzni. De megis mi ertelme EVEKIG igy "hordani"? Sokkal apoltabb es igenyesebb hatast kelt egy jol vagott, konnyen kezelheto rovid haj. Hamarabb fested, mosod, szaritod. Beallitani reggelente sem tart tovabb, mint felnyomni a fejed tetejere a hosszut. Rengeteg bob, long bob, nocis fazon van, csak egy jo fodrasz kell. De egyszerubb inkabb evekig a hosszut felkotni. Es igen csodalkoznak, h azt mondjak rajuk, h nem igenyes.
Ikreim vannak, az egyik mellett simán kiengedhetem a hajam, nem érdekli. A másik még akkor is megtalálja és tépkedi a kilógó hajszálakat, ha fel van kötve a hajam. Miért szopatnám magam kiengedett hajjal?
Viszont, ha férjemmel mozdulok ki szeretem kiengedni, mert ő imádja a hosszú hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!