Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen sok a megviselt...

Miért ilyen sok a megviselt anyuka, a férjük nem segít nekik eleget? Topis ruhák, igénytelen hajak, karikás szemek...

Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 14:04
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
96%
Bizony az én ismeretségi körömben 3 anyuka is van, akik rossz embernek szültek gyereket.
2020. szept. 11. 14:11
 2/42 anonim ***** válasza:
90%

Topis ruha - nemtom mit értesz ez alatt . Itthon vagyok , indokolatlannak érzem a magassarkut kisszoknyával a gyerekszobába

Igénytelen haj - a lófarok meg a zuhanyzós konty az? A maradék hajamat is kitépné a gyerek . Muszáj felkötni , mert belemarkol folyton

Karikás szem - ez van. Ezt adom . Ok : hullafáradtság , alváshiány

A férjem segít , de dolgozik estig .

2020. szept. 11. 14:16
 3/42 Derjaderja ***** válasza:
86%
Hát ez ilyen időszak, és nem mindenki a külsejét priorizálja. Nyilván szakadt meg koszos ne legyen, de a játszótérre én is játszósban járok. Vasalt nadrágban nem ülnék le homokozni stb.
2020. szept. 11. 14:16
 4/42 anonim ***** válasza:
84%
Apuka segít amennyit tud 12 óra munka mellett, de nem várom el, hogy az éjszakai műszakot ő vállalja az épp fogzástól szenvedő babával. A kialvatlanság bizony okozhat karikás szemeket. Fölösleges drága frizurát csináltatnom, mert a gyerek mellett állandóan lófarokban van, így praktikus.
2020. szept. 11. 14:18
 5/42 anonim ***** válasza:
39%

EZ nem attól függ, mennyit segít az apa, hanem mennyire belsö igénye az adott nönek az ápolt külsö.

Az, hogy tiszta (kényelmes) öltözetben van, megmosdik, hajat mos, megfésülködik, akkor is alap, ha kevés ideje van.

A karikás szem az teljesen más téma, föleg kicsivel nem tud eleget pihenni a legtöbb anya.

2020. szept. 11. 14:20
 6/42 anonim ***** válasza:
77%

Hát, egy pár hetes/hónapos gyerek mellett nehéz komolyabb segítség nélkül... Az én férjem is 12 órázik, így napközben nagyrészt egyedül vagyok, éjszaka meg nem fogom odacsapni neki a gyereket, mivel hajnali háromkor kel, és ötkor indul dolgozni. Épp eleget segít, hogy amikor este hazaér, akkor babázik egy kicsit, fürdet, etet, altat két-három órát.

Amíg nem volt gyerekem, én sem értettem, hiszen egy anya mindig _otthon ül_, a gyerek mellett még több az ideje is, mint bármikor. Hát engem megáldott a sors egy hisztigombóccal, aki a jó isten se tudja, de életben marad negyedórás alvás-üvöltés ciklusokkal, és konkrétan párperces telefonok elintézése is logisztikai készségeket igényel. Ettő függetlenül nem érzem magam igénytelennek, bár a szemeim karikásak, és a régi farmerjeimet még nem merem felvenni, mert a hasamat sajnos bele kellene hajtogatni a szűk nacikba, és a végeredmény tragikus, szóval maradnak egyelőre a leggingsek meg tunikák. Ma idővel.

2020. szept. 11. 14:31
 7/42 anonim ***** válasza:
11%
Nekem Orcsik Dóra a példaképem, instán követem őt. Tökéletesen nézett ki már akkor mikor hazavitték a picit a kórházból. Minden nap sminkel, minden nap szép a haja és minden nap kiöltözik, pedig alaból is A+ osztály. Csak mert ő így érzi magát jól. És milyen jól teszi! Minden anyukának ilyennek kellene lennie!
2020. szept. 11. 14:43
 8/42 anonim ***** válasza:
88%

#7 Ezt most irónia, vagy teljesen komolyan gondolod?

Teljesen, mint Schoberték, hogy a felesége a szülésről miniszoknya, magassarkúban topogott ki. Jézus, de gáz. Ne legyen már ez az elvásrás.

2020. szept. 11. 14:48
 9/42 anonim ***** válasza:
84%

Akkora luxusban könnyű... 200-ból 1 nő nem ilyen életet él, sőt valszeg nagyobb a szórás...

2020. szept. 11. 15:20
 10/42 anonim ***** válasza:
49%
Nem unod még, Kérdező?
2020. szept. 11. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!