Miért ilyen sok a megviselt anyuka, a férjük nem segít nekik eleget? Topis ruhák, igénytelen hajak, karikás szemek...
Topis ruha - nemtom mit értesz ez alatt . Itthon vagyok , indokolatlannak érzem a magassarkut kisszoknyával a gyerekszobába
Igénytelen haj - a lófarok meg a zuhanyzós konty az? A maradék hajamat is kitépné a gyerek . Muszáj felkötni , mert belemarkol folyton
Karikás szem - ez van. Ezt adom . Ok : hullafáradtság , alváshiány
A férjem segít , de dolgozik estig .
EZ nem attól függ, mennyit segít az apa, hanem mennyire belsö igénye az adott nönek az ápolt külsö.
Az, hogy tiszta (kényelmes) öltözetben van, megmosdik, hajat mos, megfésülködik, akkor is alap, ha kevés ideje van.
A karikás szem az teljesen más téma, föleg kicsivel nem tud eleget pihenni a legtöbb anya.
Hát, egy pár hetes/hónapos gyerek mellett nehéz komolyabb segítség nélkül... Az én férjem is 12 órázik, így napközben nagyrészt egyedül vagyok, éjszaka meg nem fogom odacsapni neki a gyereket, mivel hajnali háromkor kel, és ötkor indul dolgozni. Épp eleget segít, hogy amikor este hazaér, akkor babázik egy kicsit, fürdet, etet, altat két-három órát.
Amíg nem volt gyerekem, én sem értettem, hiszen egy anya mindig _otthon ül_, a gyerek mellett még több az ideje is, mint bármikor. Hát engem megáldott a sors egy hisztigombóccal, aki a jó isten se tudja, de életben marad negyedórás alvás-üvöltés ciklusokkal, és konkrétan párperces telefonok elintézése is logisztikai készségeket igényel. Ettő függetlenül nem érzem magam igénytelennek, bár a szemeim karikásak, és a régi farmerjeimet még nem merem felvenni, mert a hasamat sajnos bele kellene hajtogatni a szűk nacikba, és a végeredmény tragikus, szóval maradnak egyelőre a leggingsek meg tunikák. Ma idővel.
#7 Ezt most irónia, vagy teljesen komolyan gondolod?
Teljesen, mint Schoberték, hogy a felesége a szülésről miniszoknya, magassarkúban topogott ki. Jézus, de gáz. Ne legyen már ez az elvásrás.
Akkora luxusban könnyű... 200-ból 1 nő nem ilyen életet él, sőt valszeg nagyobb a szórás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!