Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bűn az ha nem szeretnék gyereket?

Bűn az ha nem szeretnék gyereket?

Figyelt kérdés

Tudom hogy minden nő álma. És azt is hogy most akiknek nem lehet valami miatt vagy csak nehezen azok teljesen elfognak ítélni de... Soha nem tudhatjuk mások hátterét.

Az én felfogásommal hogy nem szeretnék gyereket volt 3 abortuszom (védekezés mellett!!!)

Most azthittem megtaláltam a megfelelő embert az életemben, de gyorsan kiderült hogy nem. Sajnos bántalmazott lelkileg és testileg is! viszont kiderült hogy 6 hetes kismama vagyok. Most hogyan menjek el a negyedik abortuszomra? Tudom hogy nem ítélkeznek, de mégis... Ennek az embernek nem szülhetek. A sírás kerülget miatta... Arról nem is beszélve, hogy megsem érdemel egy gyereket. És őszintén én sem. Valakinek tapasztalata!? Van akinek több abortusza volt??? Hogy bírta a "szégyent"???

2020. szept. 10. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Áruld már el, hogy lettél védekezés mellett 3-szor terhes? Csak a végén húzta fel a gumit, vagy kihagytál 1-2 szem tablettát? Tudom, hogy nincs 100%-os védekezési módszer, elhiszem, hogy egyszer besikerül, de 3-szor? És micsoda véletlen, hogy most derült ki, hogy a pasid nem normális, mikor megint terhes lettél. Védekeztem gyógyszerrel, gumival, soha nem lettem terhes.
2020. szept. 10. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Szóval bántalmazott testileg,lelkileg és mégsem védekeztél? Nem kezdtél el villámgyorsan tablettát szedni, nem gondolkodtál azon, hogy elhagyd hanem inkább védekezés nélkül szexeltél vele aztán most sírsz hogy lesz egy 4. abortuszod.Hány hét után lettél 6.hetes terhes?

Megértem mikor valaki 1 abortuszt végigcsinál valami miatt.De hogy 3 abortusz védekezés mellett!! milyen védekezés volt?:D, utána meg egy tervezett terhesség miközben lelkileg ,fizikailag bántalmaznak vajon hogy az izébe jön össze??????

Felelőtlen vagy.Igen, amit most csinálsz ezzel a 4. terhességgel az kifejezetten bűn, mert TERVEZTED,TERVEZTÉTEK, neki se kellett volna megfogannia, aztán meg kikapartatod mert meggondolatlan voltál és meggondoltad magad.Undorító mikor valaki ennyire felelőtlen és meggondolatlan mint te.

2020. szept. 10. 14:48
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Hagyjuk már!

1x becsúszik a baba OK

De 3x????

Az első ab után gyógyszer vagy spirál mellett, gumit húzatnék a pasival!

Egy ab után meg nem azon kéne siránkozni h nem mehetek szaunázni meg edzeni....

Elkéne gondolkodni h mit rontottunk el védekezésnél!!!

2020. szept. 10. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Mi már 2 éve várunk a babára, még sem ítélem el az abortuszt. Ha te tiszta lelkiismerettel el tudsz menni a 4. Terhességed is meg szüntetni, az a szíved joga. Neked kell elszámolnod magaddal, nem másoknak. Ha már ezt eldöntötted ne várj itt megerősítést, hogy jó ötlet. Vagy nem tudom mit vársz? Veregessék meg a vállad, hogy a 4. alkalommal fordulsz meg ott? Vagy kapsz valami kedvezményt, hogy az 5. Ab ingyen van? Miért kell másokat uszitani, és ki tenni magad annak, hogy majdnem mindenki nem ért veled egyet, ha te már eldöntötted? A gyerek is jobban jár ha nem születik meg hozzád. Nincs vele baj ha nem akarsz gyereket csak akkor találj ki valami jobb védekezést a mostaninál. De mond már meg hogy csinálod. Hát ha én is teherbe esek végre védekezés mellett
2020. szept. 10. 15:24
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Annak is aki megértett, annak is aki nem, annak is aki bunkó!

Az első Ab-om fiatalon 18 évesen volt, azt sem tudtam még mi történik. Óveszerrel. Valószínű bénák voltunk, valamit elrontottunk. A második fogamzásgátló mellett, az orvos aztmomdta lehetséges, lehet memt a hasam vagy valami csak nem is emlélszem. A Harmadik úgyszint foggátló mellett, akkor kiderült hogy a teljes hormon háztartásom felborult a fogamzásgátlótól, azóta sem szedhetem. A mostani párommal szerettük volna, semmi baj nem volt eddig köztünk. Kb 3 hete teljesen kofordult magából. Volt hogy felökött, megrángatott, kirángatott az ágyból. Az éjszaka közepén kilökdösött az utcára, aztán mikor el akartam menni a hajnál fogva vissza. Senkitől nem tudok segítséget kérni. SENKITŐL! Igy nem szülhetek. Nekem nincs semmim. Az ő házában lakunk. Én el akarom hagyni. Hova tegyek egy babát? Mire szüljem? Kinek? Ezért fogalmazódott meg bennem, hogy elmegyek és elvetetem, és soha többet nem akarok gyereket.

2020. szept. 10. 18:18
 16/16 anonim válasza:
58%
Anonim. Leírta a kérdező hogy ne ítélkezzenek mert nem tudják a hátterét!! Honnan tudod milyen lelki traumán esett át terhesség alatt? És ha emiatt súlyos beteg,értelmi sérült gyerek jönne világra emiatt? Neked ilyen át se fut az agyadon. Szellemileg alultáplált.. Képzeld nekem váratlanul,IGEN VÉDEKEZÉS MELLETT esett be a baba. Az akkori párom agresszív,ellentmondást nem tűrő,arrogáns ember volt.De...Megtartottuk mondván "helyrehozza a kapcsolatunkat". Vágytunk rá..hogy megszülessen. Alig vártam. 7.hónapban vérzés lépett fel. Bevittek..azonnal a koraszülött intenzív fölé.(Honvéd kórház) óvtak mint q hímes tojást. Aztán rá 1 hétre hazaengedtek. És aznap megindult a szülés..(történések) MÁRA VAN EGY 7 ÉVES FIAM. AKI GYERMEKOTTHONBAN VAN ELHELYEZVE MERT EGY ÉLŐ HALOTT!! (Bal oldali agyfélteke 90%ban megsemmisült..születésen napján. 2-es,3-as,majd a Semmelweis egyetem koraszül osztályán 4-es fokú agyvérzést kapott. Szakemeberek védőnő..gyerekorvos,segítettek elhelyezni,24 órás orvosi felügyeletet igényel. Teljesen vak. Süket. Szondán táplálják. EZ MIND A TERHESSÉG ALATT ÁTÉLTEK EREDMÉNYE. Na? Szerinted miért "kapartatja a magzatokat"? Utólag nyilván így sem bánom hogy megszületett a fiam. De ha tudtam volna ezt. Nem tartottam volna meg. Ez így élet neki szerinted? A világát nemtudja a gyerekem! Gondolkozz mielőtt ítélkezel.
2020. szept. 10. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!