Bűn az ha nem szeretnék gyereket?
Tudom hogy minden nő álma. És azt is hogy most akiknek nem lehet valami miatt vagy csak nehezen azok teljesen elfognak ítélni de... Soha nem tudhatjuk mások hátterét.
Az én felfogásommal hogy nem szeretnék gyereket volt 3 abortuszom (védekezés mellett!!!)
Most azthittem megtaláltam a megfelelő embert az életemben, de gyorsan kiderült hogy nem. Sajnos bántalmazott lelkileg és testileg is! viszont kiderült hogy 6 hetes kismama vagyok. Most hogyan menjek el a negyedik abortuszomra? Tudom hogy nem ítélkeznek, de mégis... Ennek az embernek nem szülhetek. A sírás kerülget miatta... Arról nem is beszélve, hogy megsem érdemel egy gyereket. És őszintén én sem. Valakinek tapasztalata!? Van akinek több abortusza volt??? Hogy bírta a "szégyent"???
Szóval bántalmazott testileg,lelkileg és mégsem védekeztél? Nem kezdtél el villámgyorsan tablettát szedni, nem gondolkodtál azon, hogy elhagyd hanem inkább védekezés nélkül szexeltél vele aztán most sírsz hogy lesz egy 4. abortuszod.Hány hét után lettél 6.hetes terhes?
Megértem mikor valaki 1 abortuszt végigcsinál valami miatt.De hogy 3 abortusz védekezés mellett!! milyen védekezés volt?:D, utána meg egy tervezett terhesség miközben lelkileg ,fizikailag bántalmaznak vajon hogy az izébe jön össze??????
Felelőtlen vagy.Igen, amit most csinálsz ezzel a 4. terhességgel az kifejezetten bűn, mert TERVEZTED,TERVEZTÉTEK, neki se kellett volna megfogannia, aztán meg kikapartatod mert meggondolatlan voltál és meggondoltad magad.Undorító mikor valaki ennyire felelőtlen és meggondolatlan mint te.
Hagyjuk már!
1x becsúszik a baba OK
De 3x????
Az első ab után gyógyszer vagy spirál mellett, gumit húzatnék a pasival!
Egy ab után meg nem azon kéne siránkozni h nem mehetek szaunázni meg edzeni....
Elkéne gondolkodni h mit rontottunk el védekezésnél!!!
Köszönöm a válaszokat! Annak is aki megértett, annak is aki nem, annak is aki bunkó!
Az első Ab-om fiatalon 18 évesen volt, azt sem tudtam még mi történik. Óveszerrel. Valószínű bénák voltunk, valamit elrontottunk. A második fogamzásgátló mellett, az orvos aztmomdta lehetséges, lehet memt a hasam vagy valami csak nem is emlélszem. A Harmadik úgyszint foggátló mellett, akkor kiderült hogy a teljes hormon háztartásom felborult a fogamzásgátlótól, azóta sem szedhetem. A mostani párommal szerettük volna, semmi baj nem volt eddig köztünk. Kb 3 hete teljesen kofordult magából. Volt hogy felökött, megrángatott, kirángatott az ágyból. Az éjszaka közepén kilökdösött az utcára, aztán mikor el akartam menni a hajnál fogva vissza. Senkitől nem tudok segítséget kérni. SENKITŐL! Igy nem szülhetek. Nekem nincs semmim. Az ő házában lakunk. Én el akarom hagyni. Hova tegyek egy babát? Mire szüljem? Kinek? Ezért fogalmazódott meg bennem, hogy elmegyek és elvetetem, és soha többet nem akarok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!