Tudom hogy minden nő álma. És azt is hogy most akiknek nem lehet valami miatt vagy csak nehezen azok teljesen elfognak ítélni de... Soha nem tudhatjuk mások hátterét.
Az én felfogásommal hogy nem szeretnék gyereket volt 3 abortuszom (védekezés mellett!!!)
Most azthittem megtaláltam a megfelelő embert az életemben, de gyorsan kiderült hogy nem. Sajnos bántalmazott lelkileg és testileg is! viszont kiderült hogy 6 hetes kismama vagyok. Most hogyan menjek el a negyedik abortuszomra? Tudom hogy nem ítélkeznek, de mégis... Ennek az embernek nem szülhetek. A sírás kerülget miatta... Arról nem is beszélve, hogy megsem érdemel egy gyereket. És őszintén én sem. Valakinek tapasztalata!? Van akinek több abortusza volt??? Hogy bírta a "szégyent"???
Mindenkinek van az életben egy igazi párja, csak nem mindenki talál rá. Vagy csak későn. Kívánom hogy találd meg a másik feled!
2020. szept. 10. 12:31
2/16 anonim válasza:
Ja 4 gyerek mind védekezés mellett... hihető! Nem az a bűn, hogy nem akarsz gyereket szíved joga, az a bűn, hogy halomra kapartatod el a magzatokat!
2020. szept. 10. 12:32
3/16 A kérdező kommentje:
A mostaninál nem védekeztem. Akartam gyereket, de nem gondoltam hogy ilyen hamar összejön, arra pedig főleg nem hogy apja ilyen. Mind idáig a tenyerén hordozott, most pedig megváltozott valami. Rettegek tőle. Ez nem egy normális terhesség... :( nem lehet így végig idegeskedni 9 hónapot.
2020. szept. 10. 12:35
4/16 anonim válasza:
Nem mindenki álma! Megeshet védekezés mellett a terhesség, de biztosan nem 4 alkalommal. Ez felelőtlenség.
2020. szept. 10. 12:36
5/16 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van. :( tudom hogy majd az élet megbosszulja, de visszacsinálni sem tudom már... :/
2020. szept. 10. 12:41
6/16 anonim válasza:
Nekünk nehezen jön a baba, de amiatt, hogy valaki nem akar gyereket nem ítélem el. Mindenki maga döntse el, hogy szeretne vagy sem. De 3-4 abortusz szerintem sok. Ne haragudj, de ezt már elítélem. Elég kutyaszorító helyzet amibe kerültél, mert nem megfelelő az apa. A gyereket viszont te is akartad.
2020. szept. 10. 12:59
7/16 anonim válasza:
Dehogy mindenki álma! Én se kívánom a hátam közepére se. Sőt, hidd el, hogy a sok cukorszirupos ősanya valójában gyűlöli az életét, de jó részük sose fogja bevallani. Szlovákiában elvégzik a sterilizációt, ha komolyan gondolod. Az abok hosszabb távon nem tesznek jót a szervezetednek.
2020. szept. 10. 13:07
8/16 anonim válasza:
Ja, most nézem, hogy megint terhes vagy. Hogy menj el? Ahogy eddig. Nem kell ezt tulparazni. Volt mar, így tudod, hogy nem akkora nagy dolog, ahogy itt páran beállítják.
2020. szept. 10. 13:08
9/16 anonim válasza:
Tartsd meg a gyereket!
2020. szept. 10. 13:16
10/16 anonim válasza:
3x lettél terhes védekezés mellett?
Vagy hazudsz v nagyon szarul csinálsz valamit.
Azzal nincs semmi baj ha valaki nem akar gyereket. Szíve joga eldönteni.....
Nem vok Ab ellenes sem, de amit te csinálsz az szánalmas.
Most akartál gyereket, összejött, de kiderült h a pasid egy tuskó? Mégis mennyi időt töltöttél vele, h ez pont most derült ki (mikor terhes vagy)?
Igazából a helyedben (amibe nem kerülnék, mert nem vok....) már a 3.abnál is lesült volna az arcom.
Bemész kikaparnak mint eddig, aztán élsz tovább. Miben másabb ez mint a 3.?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!