Miért nincs senkinek gyereke?
A kérdés a volt általános iskolai -konkrétan - évfolyamomra vonatkozik. 2007ben ballagtunk.
27-28 évesek vagyunk mind, fele-fele arányban férfiak és nők, kb 50 ember ha a két évfolyamot veszem és mindenki abszolút gyerektelen. Én is. Viszont ez annyira furcsa a számomra, hogy alattunk-felettünk lévő egykori osztályokban mindenhol van egy két csemete már akár fejenként is.
Olyan, mintha kimondottan a mi évfolyamunkon ülne valami, ami miatt úgy alakult, hogy senkinek nincs és nem is lesz, kész passz.
Senkivel nem tartom a kapcsolatot ezért nem tudom őket megkérdezni, de fb-on mindenkit látok, van aki férjnél van, vannak akik hosszú ideje párkapcsolatban vannak és furcsamód vannak olyanok akik egyáltalán nincsenek /ők mondjuk azok, akik már hatodik osztályban 12 évesen kezdtek nemi életet élni, persze belőlük nincs sok/.
Tudom, hogy 50 ember nem sok, sőt... csak úgy mégis a nagyszámok törvénye alapján egy évfolyamon közel a 30-hoz nagyon furcsa véletlennek tűnik.
Tényleg fura, de ez nem zárja ki azt, hogy később még ne lehetne legalább a fele csapatnak akár 3gyereke is.
Én pl 28 voltam mikor megismerkedtem a mostani férjemmel, 30 mikor házasodtunk, 32-34-36 évesen szültem...
A mi osztálytalálkozónkon a 10 évesen sem volt sok aki családos lett volna, de kb 6ember a 24-ből. Most talán úgy van, hogy kb 2-3 embernek nem lett csak gyereke.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt azért hozzátoldanám, hogy nem
valami belvárosi elit suliba jártunk, hanem egy kőbányaiba erősen vegyítve a kisebbséggel. A velünk együtt járó 3 kisebbségi lánynak sincs (fiatalabb testvéreiknek van) ott pedig nem játszik diploma, még érettségi sem.
Mi gimiből ballagtunk 2006-ban
5 éve 2 helyen volt gyerek.. az egyiknél tinikapcsolat volt..10 év utàn lett gyerekük.. a másik esetben 10 évvel idősebb férfi volt a párja.. az orvosok pedig presszionálták, hogy nem lehet neki később...
Most azoknak nincs, akik elváltak màr..vagy nem lehet.. vagy párkapsolatuk nincs......vgay talán nem is akarnak ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!