Másnak is ennyi baja volt szülés után vagy csak en vagyok ekkora szerencsecsomag?!
Nem is tudom hol kezdjem. 7 hónapos a fiam.
Szédülés, zsibbadás, emiatt MRI-re várok, hullámokban jelentkezik.
Volt aranyér, ami nem is szuleskor jött ki, hanem utána, mert HÓNAPOKIG! brutál szorulásom volt. Ráadásul most vérezni is kezdett, úgyhogy mehetek ezzel is orvoshoz...
Ízületi gyulladás. 2 hónapig nem tudtam a bal kezem mutatóujját behajlítani és ha valami hozzáért, sikítottam. Vicces volt pelenkázni meg ilyenek.
Kontakt allergiám tombolt.
Ekcémám tombolt. Mind a kettő soha nem tapasztalt mértékben.
A szemeim 0,75-ot romlottak.
Soha életemben nem voltam egy hétnél tovább beteg, most tavasszal 2 hétig köhögtem. Sőt igazából soha semmilyen betegségem nem volt ami különösebben komoly lett volna. Háziorvos 10 és 30 éves korom között a terhességi kötelező vizsgálatokat leszámítva 5x látott abból 4 meg gimis kamu igazolás keres volt.
Ja nyilván fogorvoshoz is mennem kell de ez már csak ilyen kis aranyos mellékszál.
Komolyan ki van már a nem létező tokom.
Szerintem en többet nem szülök....
Van meg aki így megszívta? Orvosok szerint tombolnak a hormonok, ez ilyen. Hat köszi.
8 hat tulajdonképpen tényleg megéri amúgy 🙂
Köszönöm a válaszokat. Hu a bélgyulladásos nagyon rossz lehet 😕
13 ez már meglesz, mivel okj-s képzést kezdek novemberben. 🙂
Egyébként voltam MRI-n és kiderült hogy kezdődő nyaki servem is van. Hat na... majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!