Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után a hajam borzasztóa...

Szülés után a hajam borzasztóan elkezdett hullani. Tudnátok valamilyen vitamint ajánlani?

Figyelt kérdés
4 hónapja szültem. Valamilyen vitamint tudnátok ajánlani erre az időszakra? Nagyon hullik a hajam és eléggé legyengült az immunrendszerem. Egy ideig szedtem az elevit 3-mat, de már nem szoptatok, így nem tudom milyen vitamint lenne érdemes szednem.

2020. szept. 6. 07:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem szedd tovább a terhesvitamint. De ha nem szoptatsz akkor szedheted a Ravalidet vagy más készítményt. De a terhesvitaminban nagyon sok vitamim van. Legalábbis a Femibonban.
2020. szept. 6. 07:36
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
A hajhullás bizonyos szintig normális, mivel terhesség alatt a hormonok révén feldúsul a haj. Ha nagyon extrémen hullik, egy vérképet, pajzsmirigy funkciót érdemes nézetni, vashiány és alulműködés szokott állni a dolog mögött.
2020. szept. 6. 07:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ahogy a 2es írja,normális. Miután nem szoptattam Biovannet szedtem,az valamennyit segített.
2020. szept. 6. 07:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szülés után 1 évvel még mindig hulik akkor érdemes felkeresni az orvost.

Sajnos a terhesség alatt "felhalmozódott" dús haj ami a hormonomnak köszönhetük, szülés után mivel a hormonok visszaesnek kihulnak.

2020. szept. 6. 07:44
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem segített rajta semmi, nagyon hullott, tele volt vele a lakás, normális, rengeteg nővel ez történik.
2020. szept. 6. 07:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :)
2020. szept. 6. 08:12
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem hullott ki. Szedj kollagént! Nagyon sok nőnek segített.
2020. szept. 6. 08:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a c vitamint szedem. Nekem is nagyon hullott, de most már csak minimálisan. Napi ezer mgt szedek. És még az immunrendszeredet is erősíti. 🙂
2020. szept. 6. 09:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt gyönyörűen bedúsult a hajam, erős lett, imádtam! Majd mikor 5 hónapos lett a baba, nekem is borzasztóan elkezdett hullani, majd miután visszaállt a terhesség előtti mennyiségre, abbahagyta. Teljesen normális, nem tudsz mit kezdeni vele. Én szoptatok, és szedem a femibiont, de ez ettől független.
2020. szept. 6. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Kollagén, vas, c vitamin.
2020. szept. 6. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!