Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is ennyi baja volt...

Másnak is ennyi baja volt szülés után vagy csak en vagyok ekkora szerencsecsomag?!

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem. 7 hónapos a fiam.

Szédülés, zsibbadás, emiatt MRI-re várok, hullámokban jelentkezik.

Volt aranyér, ami nem is szuleskor jött ki, hanem utána, mert HÓNAPOKIG! brutál szorulásom volt. Ráadásul most vérezni is kezdett, úgyhogy mehetek ezzel is orvoshoz...

Ízületi gyulladás. 2 hónapig nem tudtam a bal kezem mutatóujját behajlítani és ha valami hozzáért, sikítottam. Vicces volt pelenkázni meg ilyenek.

Kontakt allergiám tombolt.

Ekcémám tombolt. Mind a kettő soha nem tapasztalt mértékben.

A szemeim 0,75-ot romlottak.

Soha életemben nem voltam egy hétnél tovább beteg, most tavasszal 2 hétig köhögtem. Sőt igazából soha semmilyen betegségem nem volt ami különösebben komoly lett volna. Háziorvos 10 és 30 éves korom között a terhességi kötelező vizsgálatokat leszámítva 5x látott abból 4 meg gimis kamu igazolás keres volt.

Ja nyilván fogorvoshoz is mennem kell de ez már csak ilyen kis aranyos mellékszál.

Komolyan ki van már a nem létező tokom.

Szerintem en többet nem szülök....

Van meg aki így megszívta? Orvosok szerint tombolnak a hormonok, ez ilyen. Hat köszi.

2020. szept. 8. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%
Másnak is van más jellegű baja. De attól még neked nem lesz jobb. A panaszkodással sem.
2020. szept. 8. 14:15
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi egyes a rendkívül hasznos választ. Ha neked nem volt, kapott tovább. Ha volt és nem szeretnéd megosztani, mi, akkor is.

Első sorban olyanok tapasztalata érdekel, aki volt hasonló cipőben.

Bizonyára találsz sok kedvedre való kérdést az oldalon. Szép napot!

2020. szept. 8. 14:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Fogaim tönkre mentek. Gyógyszer allergiám lett. Hajam brutálisan kihullott. Vashianyos vérszegény lettem. Rengeteget fogytam, 42 kg vagyok, nem tudok hízni. Sok a gyomorsavam. Menstruációs problémák is szülés után jelentkeztek. Gyakori fejfájás.
2020. szept. 8. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja lemaradt, nekem is romlott a szemem.
2020. szept. 8. 14:30
 5/14 A kérdező kommentje:
És neked is csak annyit mondanak, hát a hormonok...? Igen amúgy en is rengeteg vért vesztettem, majdnem kaptam is vért a kórházban de végül a főorvos úgy döntött, ne. Ez amúgy 3 hónap alatt végül helyreállt brutál vas szedése mellett. Nyilván ez okozta a szorulást is.
2020. szept. 8. 14:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fél évig tartott amíg a vas helyreállt. Mondjuk nekem 2. szülés után jöttek ezek a problémák. 30 éves voltam amikor a második gyerek született. Gondoltam már arra is, hogy ez a korral jár. De még messze van a nyugdíj, mi lesz később...
2020. szept. 8. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Első után (nehéz veszélyeztetett komplikációkkal tarkított terhesség) 2 évig ki-be járkáltam mindenféle gyulladásba leginkább méh-húgyhólyag-bél..

Második ( szintén veszélyeztetett komplikált terhesség) 4 hónappal szülés után köldöksérv majd műtét, folyamatos afták, bélgyulladások. Majd olyan szintű körömágy gyulladást kaptam, hogy fel kellett vágni az ujjam.. Mindezt 8.hónapon belül.

2020. szept. 8. 15:53
 8/14 anonim válasza:
25%

De a gyerek aldas!

Megeri szülni es tonkrebni magad.

2020. szept. 8. 16:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ízületi gyulladásaim lettek szülés után fél évvel,de később kiderült hogy előtte is volt már gond csak azok nem okoztak olyan panaszokat amikkel orvoshoz mentem volna.A szülés utáni hormonváltozások viszont felerositették a betegségem.Autoimmun beteg vagyok végülis.
2020. szept. 8. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy tudok segíteni, de nekem ugyanez volt a terhességgel. 1 napom nem volt fájdalom és gyötrődés nélkül.
2020. szept. 8. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!