Másnak is ennyi baja volt szülés után vagy csak en vagyok ekkora szerencsecsomag?!
Nem is tudom hol kezdjem. 7 hónapos a fiam.
Szédülés, zsibbadás, emiatt MRI-re várok, hullámokban jelentkezik.
Volt aranyér, ami nem is szuleskor jött ki, hanem utána, mert HÓNAPOKIG! brutál szorulásom volt. Ráadásul most vérezni is kezdett, úgyhogy mehetek ezzel is orvoshoz...
Ízületi gyulladás. 2 hónapig nem tudtam a bal kezem mutatóujját behajlítani és ha valami hozzáért, sikítottam. Vicces volt pelenkázni meg ilyenek.
Kontakt allergiám tombolt.
Ekcémám tombolt. Mind a kettő soha nem tapasztalt mértékben.
A szemeim 0,75-ot romlottak.
Soha életemben nem voltam egy hétnél tovább beteg, most tavasszal 2 hétig köhögtem. Sőt igazából soha semmilyen betegségem nem volt ami különösebben komoly lett volna. Háziorvos 10 és 30 éves korom között a terhességi kötelező vizsgálatokat leszámítva 5x látott abból 4 meg gimis kamu igazolás keres volt.
Ja nyilván fogorvoshoz is mennem kell de ez már csak ilyen kis aranyos mellékszál.
Komolyan ki van már a nem létező tokom.
Szerintem en többet nem szülök....
Van meg aki így megszívta? Orvosok szerint tombolnak a hormonok, ez ilyen. Hat köszi.
Köszi egyes a rendkívül hasznos választ. Ha neked nem volt, kapott tovább. Ha volt és nem szeretnéd megosztani, mi, akkor is.
Első sorban olyanok tapasztalata érdekel, aki volt hasonló cipőben.
Bizonyára találsz sok kedvedre való kérdést az oldalon. Szép napot!
Első után (nehéz veszélyeztetett komplikációkkal tarkított terhesség) 2 évig ki-be járkáltam mindenféle gyulladásba leginkább méh-húgyhólyag-bél..
Második ( szintén veszélyeztetett komplikált terhesség) 4 hónappal szülés után köldöksérv majd műtét, folyamatos afták, bélgyulladások. Majd olyan szintű körömágy gyulladást kaptam, hogy fel kellett vágni az ujjam.. Mindezt 8.hónapon belül.
De a gyerek aldas!
Megeri szülni es tonkrebni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!