Anna vagy Mária?
Figyelt kérdés
Melyik nevet adnátok inkább és miért?2020. szept. 8. 09:58
1/26 anonim válasza:
Egyiket sem :/ Anna tucatnév, Mária meg olyan öregasszonyos.
2/26 anonim válasza:
Anna...már csak azért is, mert édesanyám is Anna
3/26 anonim válasza:
Mindkettő òdivatú, az Anna meg Hanna meg olyan, hogy elkiàltid magad az utcán ès talán 1 tìz èv alatti lány nem fog csak reagálni, az is azèrt mert siket.
6/26 anonim válasza:
Ki a tököm ad ilyen neveket manapsàg? Régiesek nagyon. Anna még csak elmegy.. De Mària???😳
7/26 anonim válasza:
#6 Anna mivel különb, mint a Mária? Ugyanúgy gyakori volt régen csak az Anna valamiért még mindig az.
Nekem a nagymama korabeli divatos nevekkel csak az a bajom, hogy automatikusan becézik. Marcsi, Marika, Ancsa, Anuska stb.
8/26 anonim válasza:
Annamária :)) Ha lányom lesz, akkor ezt szeretném adni.
Egyébként szerintem bármelyik jó önmagában is. Nekem a második nevem Anna, így azt nem adnám a lányomnak, de ez szubjektív.
Egyébként ismerek Máriákat a 20-as, 30-as korosztályból is. Egyikük sem öregasszonyos, Marcsinak becézzük őket általában.
9/26 A kérdező kommentje:
Esetleg Annamária vagy Marianna,Mariann?
2020. szept. 8. 10:54
10/26 anonim válasza:
Nekem is ugyanaz a bajom a Mariaval mint 7-esnek: automatikusan Mari, Marcsi lesz belőle :( és az nem tetszik, pedig szép klasszikus név.
Ha Annamária név nekem nagyon tetszik nálunk is ez az egyik lehetséges név :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!