Rossz anya vagyok?
Mivel írod, hogy a kötődő nevelésben hiszel, így elég rossz helyen tetted fel ezt a kérdést... Fb-on van egy-két értelmes kötődő neveléssel foglalkozó csoport, ahol már gyakorló anyukáktól kaphatsz tanácsot. Itt zömmel olyanoktól, akiknek gőzük sincs róla, se a mikéntjéről, se arról, hogy mi a célja az ilyenfajta nevelésnek - ezzel nem vagy előbbre.
Nem vagy szar anya (bár manapság divatos szaranyának éreznie magát mindenkinek :D ). 6 hetesen van egy durva növekedési ugrás. Ezt a non-stop cicizéssel tudjátok átvészelni. Pár nap az egész, de én azt hittem megőrülök, amíg ez tartott. Próbáld meg nem feladni, és jobb lesz, hidd el! Aztán persze majd más romlik el, de ha eltökélt vagy, akkor menni fog. Nekem 6 hónapos a lányom és most látom már, hogy mennyire megérte az eddigiek - pedig sokszor fel akartam adni, kiborultam, legszívesebben elmenekültem volna. Jó lett volna, ha valaki hitelesen elmondta volna, hogy ezek nélkül a negatív érzések nélkül akár élvezni is lehetett volna ezt az egészet. Most már nagyobb, most már más problémáink vannak :D Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!