Rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés
Teljesen egyedül vagyok a 6 hetes babámmal, aki folyton sír. Hordozom, kap cicit, hízik, foglalkozok vele, ringatom. Legfőbb baj, hogy 0-24 a mellemen akar lenni, cumizik rajta, tépkedi, karmolja. Tudom, hogy nem direkt csinálja, de rettentően fáj. Adtam neki több cumit, kiköpi, pedig sokat próbálkozok. Újonnan már a hordozóban is csak a mellem érdekli, semmi más. Éjjel 3-4x40 perceket alszok napok óta. Ma hajnal 4 óta Semmit nem tudok csinálni tőle,most is szopik. Végső kínomban betettem a kiságyba lezuhanyoztam és ettem. Addig üvöltött egyedül. Most lelkiismeretfurdalásom van. Szar anya vagyok?
2020. szept. 3. 08:25
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszi a megértést. Kedves 8-as, én ilyen picinél nem hiszek a napirendben, kötődő nevelés híve vagyok. Ettől függetlenül 1 héttel ezelőttig a gyerekem kb. 2,5 óránként szopott, közte aludt a kiságyban vagy kint a babakocsiban. Délelőtt csak 1 órát aludt, kelés után volt tornáztatás. Délután vagy babakocsiban vagy kendőben sétáltunk. Éjjel 3x kelt, este 8 fürdés és masszázs. Egy hete viszont nem tudom letenni, csak sír és sír max. 40 perceket alszik, fürdés alatt is sír. Nem beteg, szépen gyarapszik, nincs kicsípve a popsija. Annyi, hogy sokat kakál és pukizik. Lehet hasfájós lett? BioGaia-t eddig is kapta, pocakra való torna és masszázs is volt.
2020. szept. 3. 09:19
 12/26 anonim ***** válasza:
66%
Ennél hülyébb tanácsot nem is kaphattál volna. Egy ilyen pici babának nem kell, hogy napirendje legyen és az igény szerinti szoptatás a legjobb.
2020. szept. 3. 09:21
 13/26 A kérdező kommentje:
Ja és tejterméket évek óta nem eszek, nem kávézok,max étcsokit eszek( Lindt 90%), de azt eddig is meg cukormentes kekszet. Szerintem egészségesen eszem.
2020. szept. 3. 09:22
 14/26 anonim ***** válasza:
Igen sajnos a hasfájás még ilyenkor is előjöhet.
2020. szept. 3. 09:22
 15/26 anonim ***** válasza:
37%
A napirend nincs a kötödö neveles ellen. Söt egyensuly lenne..
2020. szept. 3. 09:24
 16/26 A kérdező kommentje:
Amint próbáltam írni, eddig volt napirend, annyi, hogy a gyerek alakította, de volt. Olyan szinten, hogy a 4 hetes orvosi kontrollt is tervezni tudtam, mert tudtam mikor kel fel délelőtt. Tényleg óramű pontossággal kelt éjjel is. Minden kiszámítható volt. A kiságyban alvást is ő igényelte, annyi, hogy egy szobában alszom vele. Most csak harciban vagy rajtam alszik. Nem akarom kínozni, hogy leteszem a kiságyba, mert sír. Első baba, abba is belebetegedtem, hogy most üvöltött amíg zuhanyoztam meg wc-n voltam meg ettem.
2020. szept. 3. 09:31
 17/26 A kérdező kommentje:
Nyilván az is rossz, hogy eddig azt tapasztaltam, hogy tudok főzni, délután tudunk boltba menni, van időm a kutyára meg a háztartásra is. Most meg semmire, minden összeomlott. Férjem nagyon sokat dolgozik, este jön haza, reggel korán megy, más segítség nincs, de eddig nem is kellett. Most is az ölemben alszik, de fel-fel sír.
2020. szept. 3. 09:38
 18/26 anonim ***** válasza:
74%
De hát pont 6 hetesen van egy növekedési ugrás. Ugyanez lesz 3 hónaposan. Nekem konkrétan azt mondták, hogy mikor 6 hetes, akkor lehet, hogy napokig kb ágyban leszek vele, mert ezt csinálja, és akkorra szervezzek segítséget. Teljesen egyedül van, tehát nincs párod vagy nagymama vagy barátnő, aki segíthetne ilyenkor?
2020. szept. 3. 10:30
 19/26 anonim ***** válasza:
9%
Pontozzatok le, de aki hagyja, hogy egy pár hetes csecsemő uralkodjon az egész családon, az meg is érdemli, hogy szenvedjen. Csak nem tudom mi lesz, ha ezek a kis agresszorok felnőnek.
2020. szept. 3. 10:30
 20/26 anonim ***** válasza:
90%
Fú de sötét vagy 19. Biztos egy pár hetes baba azért sír mert agresszor meg csicskáztatni akar. Jézusom. 🤦🤦
2020. szept. 3. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!