Rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés
Teljesen egyedül vagyok a 6 hetes babámmal, aki folyton sír. Hordozom, kap cicit, hízik, foglalkozok vele, ringatom. Legfőbb baj, hogy 0-24 a mellemen akar lenni, cumizik rajta, tépkedi, karmolja. Tudom, hogy nem direkt csinálja, de rettentően fáj. Adtam neki több cumit, kiköpi, pedig sokat próbálkozok. Újonnan már a hordozóban is csak a mellem érdekli, semmi más. Éjjel 3-4x40 perceket alszok napok óta. Ma hajnal 4 óta Semmit nem tudok csinálni tőle,most is szopik. Végső kínomban betettem a kiságyba lezuhanyoztam és ettem. Addig üvöltött egyedül. Most lelkiismeretfurdalásom van. Szar anya vagyok?
2020. szept. 3. 08:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Miért lennel rossz anya?
2020. szept. 3. 08:30
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy rossz anya. Neked is kell fürdened, enned, ember vagy.
2020. szept. 3. 08:31
 3/26 anonim ***** válasza:
68%

Nyugi. Vannak dolgok amiket muszáj megcsinálni. Addig kibírja, hogy sír. Jobb lesz idővel. 6 hetesen pont növekedési ugrás van ami napokig is eltart. Ilyenkor normális hogy folyton cicin akar lenni.

Lehet hogy hasfájós is. Próbálj ki cseppeket, tornáztasd, masszírozd és próbálj az étrendeden változtatni. Próbáld kitalálni és kiszűrni mi okoz nála gondot

2020. szept. 3. 08:32
 4/26 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy vagy rossz anya... nehogy már azt hidd hogy van olyan no a földön akinek sose ordított a gyereke amíg lezuhan sózott vagy épp wc-n ült.
2020. szept. 3. 08:48
 5/26 anonim ***** válasza:
98%

Ettől nem vagy rossz anya!

Semmi baja nem lesz ha egy kicsit sír!

Ikreim vannak.5 hósak.

Van jobb és rosszabb napjuk.

Ha az egyiket fürdetem, addig a másik sír....

Aztán csere.

Ez ilyen. Egyszerre nem tudok 2 helyen lenni...

Zuhanyozni is elmegyek. Ha közben felébred ék, akkor sírnak egy kicsit. Nem ugorhatok ki a kádból, vagy fel a wcről.

A nagyobb lányomnál már eljátszott ám ezt (mindig ugrottam) most ha akarnám se tudnám

2020. szept. 3. 08:59
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy vagy. Nehogy hibáztasd magad! Nekem az első 6 hét úgy telt, hogy spontán ordítani kezdett a lányom egy órán keresztül nyomta bármit csináltam vele. Naponta többször. És ha zuhanyoztam vagy mosdóba mentem persze, hogy sírt amég nem végeztem. Volt amikor vittem magammal a hordózót is. A párom 2 műszakban dolgozott szóval nem mindig volt ott amikor kellett. Ez ilyen. Most várom a másik babát. Már csak 3 hetem van. De most szerencsém lesz,mert már 8 éves a lányom. Addig ő vigyáz rá.
2020. szept. 3. 09:06
 7/26 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit túl van tolva ez a "ne hagyd sírni" mantra, azért érzed rosszul magad. Nem azt jelenti, hogy ha megnyekken a gyerek és te nem kapod fel azonnal, akkor tragédia történik, hanem hogy ne ignoráld órákon keresztül az okkal síró gyerekedet nevelési célzattal...

Gondold el aki több gyereket nevel (lásd 5. hozzászóló), egyszerűen lehetetlen mindig, minden nyekkenésnél azonnal ott teremni.

Hozzáteszem, nekem egy gyerek mellett sem megy, sem a nagyvécéről, sem a zuhany alól, de még nyakig csatakosan főzés közben sem tudok mindig ugrani.

2020. szept. 3. 09:08
 8/26 anonim ***** válasza:
46%

Ptobalj meg rendszert alakitani. A babàk nem tudnak.

Ha mindig ugyanabban az idöpontokban eteted altatod fürdeted, par nap alatt a baba is tudni fogja mi utan mi jön.

Ne random csinald a napot szerintem ahogy esik ugy puffan, mert abbol van a kàosz

A babàtol ne vard, hogy majd ö kitalàl egy rendszert.

X orakor cici aztan jatek, y kor cici megint jatek vagy alvas, z orakor cici es megint pihi, aztan fürdes es utana cici es tente.

2020. szept. 3. 09:08
 9/26 anonim ***** válasza:
44%
*probalj
2020. szept. 3. 09:09
 10/26 anonim ***** válasza:
23%

*ja es tanacsos ebben a korban 2-3 orankent szoptatni.

Kitartast!:)

2020. szept. 3. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!