Rossz anya vagyok?
Nyugi. Vannak dolgok amiket muszáj megcsinálni. Addig kibírja, hogy sír. Jobb lesz idővel. 6 hetesen pont növekedési ugrás van ami napokig is eltart. Ilyenkor normális hogy folyton cicin akar lenni.
Lehet hogy hasfájós is. Próbálj ki cseppeket, tornáztasd, masszírozd és próbálj az étrendeden változtatni. Próbáld kitalálni és kiszűrni mi okoz nála gondot
Ettől nem vagy rossz anya!
Semmi baja nem lesz ha egy kicsit sír!
Ikreim vannak.5 hósak.
Van jobb és rosszabb napjuk.
Ha az egyiket fürdetem, addig a másik sír....
Aztán csere.
Ez ilyen. Egyszerre nem tudok 2 helyen lenni...
Zuhanyozni is elmegyek. Ha közben felébred ék, akkor sírnak egy kicsit. Nem ugorhatok ki a kádból, vagy fel a wcről.
A nagyobb lányomnál már eljátszott ám ezt (mindig ugrottam) most ha akarnám se tudnám
Kicsit túl van tolva ez a "ne hagyd sírni" mantra, azért érzed rosszul magad. Nem azt jelenti, hogy ha megnyekken a gyerek és te nem kapod fel azonnal, akkor tragédia történik, hanem hogy ne ignoráld órákon keresztül az okkal síró gyerekedet nevelési célzattal...
Gondold el aki több gyereket nevel (lásd 5. hozzászóló), egyszerűen lehetetlen mindig, minden nyekkenésnél azonnal ott teremni.
Hozzáteszem, nekem egy gyerek mellett sem megy, sem a nagyvécéről, sem a zuhany alól, de még nyakig csatakosan főzés közben sem tudok mindig ugrani.
Ptobalj meg rendszert alakitani. A babàk nem tudnak.
Ha mindig ugyanabban az idöpontokban eteted altatod fürdeted, par nap alatt a baba is tudni fogja mi utan mi jön.
Ne random csinald a napot szerintem ahogy esik ugy puffan, mert abbol van a kàosz
A babàtol ne vard, hogy majd ö kitalàl egy rendszert.
X orakor cici aztan jatek, y kor cici megint jatek vagy alvas, z orakor cici es megint pihi, aztan fürdes es utana cici es tente.
*ja es tanacsos ebben a korban 2-3 orankent szoptatni.
Kitartast!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!