Mit tegyek, ha lányom lesz és semmit nem tudok majd tanítani neki a nőiességről?
Te se anyukádtól tanultad, hogy nőies legyél vagy ne.
Az ízlést nem lehet tanítani, nem fogja azért nem szeretni a virágos ruhákat, mert te nem szereted.
Ha az ízlés örökletes lenne, akkor nem lett volna tiniként rocker meg hiphop fázisom, meg én is maradtam volna fiúsabb.
Ne stresszelj, a gyereked nem egy picike te 🙂
Ha eljön a kiskamaszkor, úgyis azzal fog foglalkozni ami őt érdekli, nem rólad vesz pèldát. Szerinted hàny anya sápítozik azon, hogy a kamasz gyereke túl sokat sminkel, tanakodik engedje a hajfestést, ilyen olyan ruhát. Ha a gyerek mindenben a szülőre hasonlítana nem lennének alapvető gyerek-szülő konfliktusok.
Szóval nyugi, ő olyan lesz amilyen. Egy saját kis jellem.
Lehet én vagyok fordítva bekötve, de nekem sose kellett kozmetikus, körmös, szoli, smink, magassarkú... stb. ahhoz hogy nőiesnek érezzem magam.
A lányom nem tőlem fog megtanulni lakkozni vagy sminkelni, de pont azt tudom neki átadni, hogy sportcipőben, farmerban is lehet valaki abszolút nőies nő. Kisugárzás a lényeg.
"Na és? Ígyis elvett valaki feleségül és családot alapított veled. "
De az egész kamaszkora elment azzal, hogy bántották. Ez hülyeség. Gondolom egy selejt palija van, akivel csak azért jött össze, hogy ne legyen egyedül. Egész kamaszkorában csak a bántást és az elutasítást kapta, gondolhatod milyen lehet az önképe!
"Én is ilyen vagyok, a lányom is fiús, főleg egy bátyó és egy öcsi mellett. Se szoknya, se rózsaszín, a haja is rövid, békát fog, fára mászik. Senki se csúfolja, nagyon népszerű, fiúk és lányok között is."
És hány éves is? 5-6? Majd olyan 10 év múlva írj erről!
#8 te vagy egy selejt. Millió férfi van aki utàlja a cicamicákat. Igényes nő meg nem a sminktől, körömlaktól lesz valaki.
Sajnàlom a gyereked, ha van. Mit adsz át neki, ezt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!