Tényleg ekkora probléma?
Figyelt kérdés
A kislányom 6 éves és sajnos alig akar köszönni a család többi tagjának (nagyinak, testveremeknek stb). Az anyám napi szinten mondja nekem, hogy nem köszön a gyerek.
Tényleg ilyen gáz?
2020. aug. 20. 14:55
1/31 anonim 

válasza:

Mert szerinted nem az?
Másnak köszön? (Boltban, ismerősöknek az utcán, stb.)
Vagy csak a családot hagyja ki?
2/31 anonim 

válasza:

Hàt elég gáz. Ezt azért a legalapvetőbb dolgok között szoktuk tanitani a gyereknek. Kb 6 hónapos kortól kezdve az ints pápától.
3/31 A kérdező kommentje:
Nem csak a családdal ilyen. Én mondom neki, hogy köszönj de ennél többet mit kellene? Csapjam agyon?
2020. aug. 20. 15:19
5/31 A kérdező kommentje:
Azt szokta mondani, hogy nincs kedve :( Szégyellem magam mert az anyám már neki is mondogassa, hogy ,, köszönj szépen,,... Már nekem kellemetlen. Szóltam is neki h hagyja már békén majd köszön ha akar.
2020. aug. 20. 15:23
6/31 anonim 

válasza:

A mondogassa közel akkora gáz, mint a nem köszönés.
Te vagy az anyja, mondd meg neki, hogy a köszönés nem kedv kérdése.
7/31 anonim 

válasza:

Igen, az. Nálunk középső csoportban elvárás volt az óvónők és gyerekek köszöntése is, anélkül be se mehetett.
Nincs kedve... Te meg rahagyod? Bakker, amikor legkozelebb enni ker, mondd neki hogy Ninc s kedved enni adni.
9/31 anonim 

válasza:

Igen, nagyon gáz. Ezekből a gyerekekből lesz az a felnőtt, akit mindenki bunkónak tart, aki nem ismeri közelről, mert sosem köszön senkinek. Nekem is volt egy ilyen barátnőm. Egyszer megkérdeztem, hogy miért nem köszön, ő azt mondta, hogy azért, mert magában köszön, csak nem mondja ki hangosan. Hát mondom ez tök jó, csak elég nagy bunkóság az, ha nem köszönsz. Azóta sem köszön, bár már nem vagyunk annyira jóban.
10/31 A kérdező kommentje:
Jó ok mondom neki, de mit csináljak ha ennek ellenére sem köszön? Azt veszem észre, hogy ha mondom akkor már csak azért se.
2020. aug. 20. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!