Gyereket hogyan, kivel?
Sziasztok!
Van itt olyan egyedülálló vagy leszbikus pár akiknek van már gyerekük?
Örökbefogadott vagy saját? Ki az apuka? Milyen lehetőségek vannak számunkra?
Én és a párom szeretnénk saját gyereket, én lennék az aki kihordja. Számunkra a legideálisabb az lenne ha találnánk egy férfit, aki csak donorként vesz rész ebben. Beszéltünk arról is, hogy meleg párt kellene társszülőnek keresni vagy olyan hetero férfit, aki ha részt is vesz a gyerek életében nem áll szándékában elvenni tőlünk a későbbiekben.
Tanácsokat, válaszokat előre is köszönöm!
25L/L

Én vagyok a válaszoló aki próbálta elmagyarázni a hapsinak hogy nem úgy megy hogy megdugatod magad. Először is nagyon örülök hogy nem hajlasz ilyen hülyeségekre, hogy lefeküdj valakivel. Egyszerűen nem értik meg, hogy ez egy leszbikusnak és a legtöbb biszexnek akinek párja van NEM FÉR BELE
Utolsó válaszoló: nem az van hogy undorodunk tőled mint férfitól mert férfi vagy, hanem mert van egy párunk akivel családot és örökre szóló kapcsolatot tervezünk akkor NEM fekszünk le másokkal. Főleg hogy egy szexből gyereknek mint mondtam rettenetesen kicsi az esélye. Nem fogok feküdni azt mondogatva magamnak, hogy megéri, miközben egy hapsi aki nem a párom több alkalommal élvezkedik rajtam. Bocsi nem tudom miért akkora sérelem neked ez. Te sem örülnél ha a párod mással feküdne le, ha azt mondod nem bánnád akkor nem voltál még igazán szerelmes.
Kérdező!
Figyelj én értem, hogy anyagilag nem olcsó de nem véletlenül van kitalálva.
Hiszen a következő buktatók lehetnek a fecskendős módszerrel:
A fecsis spermás megoldást a törvény 2 év börtönnel bünteti mert valami okos kitalálta, hogy ez szervkereskedelem kategóriába minősül. Ha ezt választod semmiképp ne beszélj a dologról írásban, üzenetekben, csak maximum kódolva mert azt utánad ha írásban valaki felhasználja ellened akkor nagyon sok gondod lesz. Vagy a csávó anyagi csődbe kerül és pénzt kér cserébe ezzel fenyeget. Mert ugye ebben az esetben csak az anyát ítélik el
Másrészt. Az apa nem mondhat le örökre a gyerekéről hivatalosan, ha nincs is bejegyezve akkor is később ha bekattan nála valami, lásd értelmet akar adni az addig nem túl értelmes életének, Vagy képeket lát a piciről és beindul az apai ösztön, vagy neki nem lehet valami miatt a saját kapcsolatából gyereke és vágyna rá, akkor felkeres és bármikor joga van apasági tesztet kérni, és belépni a gyerek életébe láthatást kérni. Ha nem adod meg esetleg meg is fenyegethet hogy felnyom a fecsis módszer miatt. Én biztos, hogy nem akarnám ezt, mert lehet addigra máshol élsz, nem akarod a gyereket ennek kitenni vagy egyéb okok és bánni fogod.
A donor drága de nem véletlenül lett kitalálva. Jogilag a tiéd a baba, az donornak nem lesz beleszólása mert ebbe bele egyezett spermium adáskor. Sajnálom hogy a jelenlegi élethelyzeted szerint ez nagyon elérhetetlennek tűnik, pedig biztos így járnátok a legjobban 😫
Ha a fecsinél maradsz nagyon ovatos legyél. Mondanám hogy jól vàlogasd meg a hapsit, de nem tudhatod milyenek lesznek 5 év mulva. Hidd el mi is végigjártuk ezt fejben nagyon sokszor.
Sok kitartást, és ne hallgass mások hülyeségeire hogy férfi nélkül nem család a család. Persze az lenne az “ideális” de annyi csonka család van annál sokkal sokkal jobb ha két szerető szülő van,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!