Gyereket hogyan, kivel?
Sziasztok!
Van itt olyan egyedülálló vagy leszbikus pár akiknek van már gyerekük?
Örökbefogadott vagy saját? Ki az apuka? Milyen lehetőségek vannak számunkra?
Én és a párom szeretnénk saját gyereket, én lennék az aki kihordja. Számunkra a legideálisabb az lenne ha találnánk egy férfit, aki csak donorként vesz rész ebben. Beszéltünk arról is, hogy meleg párt kellene társszülőnek keresni vagy olyan hetero férfit, aki ha részt is vesz a gyerek életében nem áll szándékában elvenni tőlünk a későbbiekben.
Tanácsokat, válaszokat előre is köszönöm!
25L/L

A 4.-nek... Anyukám és apukám volt. 4 éves koromban apám szimplán elment és úgy gondolta nem akar apa lenni...
A család nem azt jelenti, hogy van anya apa... Mert akkor elvileg nekem sincs családom, csak egy anyám.

Aki meg mindig le van ragadva ott, hogy a gyerek felnevelesehez apa meg anya kell az hol el?!
Fejlettebb orazagokban tobb ezer gyerek felnott mar szivarvany csaladokban, egeszsegesen. Ez csak a buta magyarorszagon megy szenzacioszamba.
Nekem van apam, de olyan a kapcsolatunk, mintha nem is lenne. Bar lenne inkabb akkor ket torodo anyukam. Errol ennyit. Ha a butasag fajna...

Bármilyen rosszul is hangzik a számodra, a legegyszerűbb megoldás a legjobb. Keresel egy pasit aki megdug egyszer, amikor épp fogékony vagy. Teherbe esés után pedig írtok egy papírt amin te lemondás a gyerek tartás bármikori igényléaéről, ő pedig a láthatástól.
A steril, szex mentes dolgokat orvosok csinálják. Amihez sok engedély kell és elvárás, amiben egy lezbi pár nem fog átmenni.

Az egy dolog hogy egyszerűbb megdugatni magad, de vajon érzelmileg is egyszerűbb? Ez neked férfinek mert gondolom utolsó az vagy, neked kézenfelkvő megoldásnak tűnik, de a kérdezőt ne csapd be.
Kérdező!Hogyha egyáltalán nem vonzódsz a férfiakhoz, akkor meg kell aláznod magad csakmert hazánkban nem lehet megtermékenyítést választani? A másik, hogy a párodat kiteszed annak a tudatnak hogy téged éppen megdug valaki? Persze egyszerűbb fizikailag. De lelkileg sokkal egyenesebb és tisztább ha szépen a pároddal megdolgoztok a pénzért amiért egy országgal arrébb lelki törés és megalázkodás nélkül segítenek a gyermekednek megfoganni.
Én biszex vagyok, de a páromba teljes szívemből szerelmes vagyok. Minden együttlétünk intim érzéki és a kettőnk közti önzetlen szeretetből fakad és az egymás iránti vágyból. Ha bárki mással le kéne feküdnöm, még ha gyerek is lehet belőle, hogy megengedjem hogy belém dugja a péniszét és belém élvezzen, na ettől rosszul vagyok. És nem azért mert férfi hanem mert nem ő s szerelmem. Ha gyermeket tervezel azt a pároddal teszel akit remélsz, hogy örökre a párod marad. Hogy élsz majd vele és a gyerekkel amikor a párod lehet, hogy ránéz a babátokra, és mindig benn motoszkál a fejében, ahogy téged, a kedvesét megdugnak.
Nem
Hidd el, ha a jövöt közösen tervezitek megéri a plusz egy év spórolás donorra és mesterséges megtermékenyítéste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!