Gyereket hogyan, kivel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van itt olyan egyedülálló vagy leszbikus pár akiknek van már gyerekük?

Örökbefogadott vagy saját? Ki az apuka? Milyen lehetőségek vannak számunkra?

Én és a párom szeretnénk saját gyereket, én lennék az aki kihordja. Számunkra a legideálisabb az lenne ha találnánk egy férfit, aki csak donorként vesz rész ebben. Beszéltünk arról is, hogy meleg párt kellene társszülőnek keresni vagy olyan hetero férfit, aki ha részt is vesz a gyerek életében nem áll szándékában elvenni tőlünk a későbbiekben.

Tanácsokat, válaszokat előre is köszönöm!

25L/L

2020. aug. 17. 16:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó voltam : és nem az a 15-18 éves korosztály vagyok aki ide irogat, komoly párom van 24 éves vagyok és mi is tervezünk babát a közeljövőben, tehát hidd el tudom miről beszélek.
2020. aug. 18. 00:48
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, én írtam a megdugós dolgot.

Szerintem ez egy üzlet. KB 10-20perc szenvedés, cserébe van egy gyereke. Kérdés hogy mi ér többet.

Vagy gyerek és egy szörnyű nap emléke, vagy kB soha nem lesz gyereke. Ez a realitás. Az, hogy műviúton ez megtörténik, a valóságban szinte lehetetlen. Nem szemétségből írom, hanem mert ez van.

2020. aug. 18. 01:02
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! Megkérdezhetem a nemed és a korod?
2020. aug. 18. 01:07
 14/21 anonim ***** válasza:
8%
Nem... Nem azon múlik hogy igazam van e hogy a szervei befelé vagy kifelé nőttek. És a tekintély elvben sem hiszek, így mindegy hogy 30 vagy 60 évesen. Ha vitatkozni, vagy bele kötni akarsz, abba köss bele amit írtam és nem belém, aki írta.
2020. aug. 18. 01:13
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Miért is ne történhetne művi úton? Kedvesem egy éven belül orvos leszek, tudom hogy zajlik a megtermékenyítés. Speciál klinikák vannak rá ahol még a donor képei közt is keresgélhetsz. Előtte megnézik, hogy termékeny-e, megvizsgálják hogy élettanilag minden készen áll e a babára Megfigyelik a ciklusár, hogy tudják melyik napin van az ovuláció. A hetero pároknál sem egy db jól irányzott 10 perces szexból lesz gyerek. Általában legjobb esetben is egy pár hónap a termékeny időszakban naponta szexelésból és próbálkozásból áll. A klinikán adnak olyan hormonkezelést is aminek hatására nagyobb eséllyel lesz terhes vagy marad terhes az anyuka. Ergo, nagyobb esélyed van egy termékenységi tervtől a klinikán teherbe esni mint egy alkalmom dugástól. Ez a procedúra pl Ausztriában is több helyen elérhető kb 1500euroért.

Sőt még azt is megteheted hogy a párod megtermékenyített petesejtjét hordod ki :)

De te biztosan jobban tudod okoska

2020. aug. 18. 01:16
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
Egyes emberek hihetetlenül el vannak tévedve...
2020. aug. 18. 01:18
 17/21 anonim ***** válasza:
5%

Nem, még így se kezdek személyeskedni...

A szinte lehetetlen azt jelenti, hogy annyira drága, amire nem telik a teszem azt Tesco pénztáros aki. De lehet még egy alsó közép osztálybelinek sem, hogy rendszeresen fizessen olyanért, amihez vagy jár külföldre, vagy itthon csináltatja, de ugyanúgy rendszeres visszajárás, és rendszeres fizetés mellett. Persze férfi úgy is kell hozzá, akit gondolhatnám szeretnének ők kiválasztani személyesen, nem egy kartonból kB 10 adattal az emberről.

De semmit se tudnak még magáról az emberről, a hozzáállásáról, a viselkedéséről, a személyi kultúrájáról.

Mert azért azt elismerés, hogy vannak öröklődő elemek, igaz?

A mesterséges úton pedig nem a megtermékenyülés, hanem a méhfalon megtapadás a rizikós. És közben telnek a hónapok, mennek el a milliók és semmi garancia. Biztos kevésbé megterhelő lelkileg a sok sikertelen megtermékenyítés, mint a hagyományos szex?

2020. aug. 18. 01:25
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Keressetek egy meleg part es te szulsz egy gyereket magatoknak, a baratnod meg cserebe szul nekik egyet.
2020. aug. 18. 01:33
 19/21 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a választ mindenkinek.

1. NEM tervezek lefeküdni senkivel, fecskendős házi módszerrel történne a dolog!

2. A párom nem szeretne szülni és nem is fog.

3. Utánanéztünk Magyarországon a mesterséges módnak, de 800ezer és 1 millió közé esik egy átlag eljárás és akkor még nem számoltunk azzal, hogy mi van ha nem sikerül elsőre. Ha ezt külföldön tesszük akkor + utazási költség a megtermékenyítést megelőző fél évben hetente többször. Ugyanis több mint 6 hónap az amíg elvégeznek minden tesztet, hogy megfelelő vagyok e a gyermek kihordására, a hormonok szedése is több hónap.

Lehetőségünk kiköltözni nincsen, a munkahelyem se preferálná a rengeteg szabadságot betegszabit, amit felhasználnék erre.

4. Volt egy válasz, hogy egy éves spórolás eleg.. Sajnos nem. De tegyük fel minden félretett pénzünk erre megy el. Azt a gyereket utána valamiből fel is kell nevelni. Ha már leszünk olyan szerencsések, hogy gyerekünk lehet elgondolkodunk, hogy a születésére költjük a pénzt vagy a házra amiben élni fog arra, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben.

2020. aug. 18. 05:45
 20/21 anonim válasza:
13%

Nagyon fura lett a világ. Nincs bajom az egynemű párokkal, sem azzal ha gyereket akarnak, meg tök jó hogy van már orvosi úton történű mesterséges megtermékenyítés, ami azon pároknak segít akik normál módon nem eshetnek teherbe.

De a szaporodás úgy lett kitalálva hogy kell egy hím meg egy nőstény példány és ezek örökítő anyagai. Ha hozzám valaki oda jönne, hogy adjak spermát amit majd beültetnek, vagy befecskendeznek vagy fene tudja mit csinálnak vele, mert amúgy én undorító férfiállat vagyok, vagy nem az ő himesmámos amúgy terméketlen pasija, és csak a spermám kell de amúgy tőlem undorodik, hát elküldeném a fenébe. Akkor tessék orvoshoz menni meg kifizetni a "luxus-költségeket" és részemről nem érzek az anyagiak meg a macera miatt sajnálatot. Sok sikert hozzá.

2020. aug. 18. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!