Gyerek vallalás autó nélkül?
Figyelt kérdés
Érdekelne vannak e itt olyanok akiknek van/vannak gyerekeik és nincs autójuk.
Zavar e titeket , hogy nincs, mekkorák a gyerekek, kesőbbiekben terveztek e atót venni?
2020. aug. 15. 18:52
11/33 anonim válasza:
Attól függ hol laktok
Nálunk már az 1 autó is gondot okozott, mert hétköznep olyan volt, mintha nem is lenne..
Terepviszonyok durvák..
Babakocsi nem megy el a jàrdán.
1 gyerekkel megoldottam
Hordoztam
Két 2 év alattival már nem megy..
Lett 2. Autónk..
De Bp-en vagy akár aglomerációban szerintem nem kell / Bp-en is éltünk a gyerekek előtt
12/33 anonim válasza:
Akkor elég nagy barom vagy ha 12 km-et lehúzol naponta, egyszerűbb ha otthon maradsz vele, normál munkaidő már úgysem férne bele a túra mellé, amúgy csinálsz, amit akarsz senkit nem érdekel szerintem.
14/33 anonim válasza:
12-es de nagy arcod van, pedig 15 percet nem vagy képes gyalogolni. Nekünk is pont ilyen messze volt a bölcsi. Gyalog mentünk. Babakocsit sem vittünk, mert nem szerette. Sosem nyafogott a lányom. Simán lesétálta.
15/33 anonim válasza:
2,5 éves és 6 hónapos volt a két gyerekünk, amikor először autót vettünk. Utána volt pár év, hogy megint nem volt (hosszú történet) majd már iskolás volt mindkettő, amikor lett újra, de én a jogsit csak most csinálom, velem egyelőre még buszoznak.
16/33 anonim válasza:
12: ha bölcsibe megyek, minek gyalogolnék haza? Felszálltam a villamosra és elmentem dolgozni.
17/33 anonim válasza:
16 na látod, mindenkinek más az élete, pl. ha otthonról dolgozol, vagy ért egy baleset és nem tudsz könnyen 4 km-et sétálni, vagy magadra kötni a babát, sokféle dolog van ám az életben.
18/33 anonim válasza:
17: akkor nem a gyerek miatt kell az autó, ha baleset miatt nem tudsz sétálni egy (1) kmt.
19/33 anonim válasza:
18 nem hiszem, hogy a kérdéshez ez hozzátartozna, hogy ki milyen fizikai állapotban van. Szerintem otthon dolgozó, nálam sokkal jobb egészségi állapotban lévő embernek is sok napi 4 km, nem azért, mert lehetetlen táv, hanem azért mert naponta kell megcsinálni, mondjuk 40 fokban is délután négykor. Egy ilyen helyzethez érdemesebb az autót választani. De sokan laknak olyan helyen, hogy a bolt a lakás alatt, a bölcsi meg a szomszédban, oda felesleges az autó.
20/33 anonim válasza:
Pesten vagy Debrecenben el tudom képzelni, esetleg más nagyvárosban, ahol van normális tömegközlekedés. Máshol nem. Persze sokan élnek így, de nem hiszem, hogy nagyon kényelmes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!