Ki, pontosabban melyik cég, vagy vállalat vásárok fel veterán autókat? Meglehetősen régi autó,30 éves is elmúlt.
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 16:44
2/7 anonim válasza:
Attól, hogy egy autó régi, még nem feltétlenül veterán.
Megvannak a pontos szabályai, mikor minősül egy autó veteránnak - nézz utána a neten.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
Skoda 120l
2017. jún. 2. 21:19
4/7 anonim válasza:
Sajnos a Skoda 120L-ből dunát lehet rekeszteni. Hacsak nem már egy szépen felújított példányod van.
Milyen árra gondoltál, milyen állapotban van? Papírok rendben?
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem a problémám, hogy a motor a napokban robbant fel és ez javíthatatlan. Rendszeresen volt karbantartva, töbsször volt festve és lemosva ezért szerintem korához képest meglehetősen szép. Papírok rendben vannak.
Azért kérdeztem hátha van esetleg egy autó múzeum vagy hasonló vàllalat ami már nem használható régi autókkal foglalkozik.
2017. jún. 3. 07:03
6/7 anonim válasza:
Az olyan vállalatot, amely nem használható régi autókkal foglalkozik, bontónak hívják...
7/7 anonim válasza:
Merre található ez az autó, és kb mi lenne az az összeg, amit kérsz érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!