Melyik egykori magyar vármegyéről neveznéd el a fiúgyermeked?
Kérdező, ezt te sem gondolod komolyan, csak kötekedsz.
Jöhetsz itt az “értelmiségi” körökkel, csak éppen pont ott az egyik legnagyobb divat megszólni azokat, akiknek feltűnési viszketegségük van. Ja meg belátni azt is, hogy a magadfajta barmok a saját gyerekükkel szúrnak ki egy ilyen névvel. Ja meg tudod, a világ nem csak értelmiségiekből áll, nem fog senki világéletében közöttük mozogni (főleg nem gyerekkorában, a gyerekeket nem is érdekli, ki okos vagy buta, ki szegény vagy gazdag, szeretnek csúfolódni). Az értelmiségieknek van ehhez esze, neked meg nincs. Nyilván nem is tartozol közéjük.
Meséld is el kérlek amúgy, hogy hány Orália, Brájen, Ajándék stb nevű értelmiségit ismersz!
Meg egyébként ha te ennyire meg vagy elégedve az Oráliával, SEMMIFÉLE hátránya nem lenne belőle valakinek, akkor miért nem nevezed át magadat?
Jelentettem a válaszod. A "magadfajta barmok" kifejezés bizonyos intelligenciaszint felett elfogadhatatlan, egyúttal ki is írtad magad a komolyan vehető válaszadók közül.
Viszlát.
A Kolozsra szavaztam, mint a legtöbben. Szerintem azért ezt választják sokan, mert hasonlít a Kolos névre az meg ismertebb.
Azt szerintem te sem gondolod komolyan, hogy az Orália vagy a Kandida név hallatán nem fog minden egyes ember röhögni a név viselőjének a háta mögött, iskolai végzettségtől és IQ-tól függetlenül. Basszus, a Kandidát ha beírod a google-ba, előbb kiad hüvelygomba elleni szereket, mint hogy ez amúgy egy név is. Én ugyan nem vagyok a bizottságban (ettől függetlenül nem 8 általánost végeztem), de totál egyértelmű, hogy így elnevezni valakit nettó kicseszés. Pont hogy az alacsonyabb társadalmi osztályba tartozókra jellemző általánosságban ez, hogy feltűnősködő neveket akarnak adni, ez egyfajta kompenzációs kényszer. Szóval a magasabb osztálybeliek nem szeretik a nagyon furcsa neveket általában. Olvastam erről régebben egy szociológaiai kutatást is, hogy mennyivel nagyobb valószínűséggel hívnak be interjúra egy átlagos nevűt, mint pl. egy Dzsesszikát, most sajnos nem találom a tanulmányt.
"Mert eddig mindenkivel csak pattogni kezdtél, aki le merte írni, hogy ő nem adná az általad írt neveket"
Véleménytől függetlenül alig néhány válaszadónak reagáltam érdemben. Megfelelő stílusban válaszoltam, még neked is, holott egyértelmű, nem szolgáltál rá. De minek is írom ezt le? Te eldöntötted magadban az igazad, a mondandóm megértéséhez meg kevésnek bizonyultál :D
Mindenesetre megkérlek, ne hagyd abba a műsort :D akár az Oráliás témát, akár valami szintén kapcsolódó, akár valami teljesen más dolgot akarsz erőltetni, folytasd csak! Tudom, kissé szégyellnivaló, de időnként vevő vagyok a magadfajta prolik humorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!