Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló férfi fogadhat...

Egyedülálló férfi fogadhat béranyát?

Figyelt kérdés
Tudom furán hangzik a kérdés, de egyszer szeretnék saját gyereket, viszont esélytelen vagyok az ismerkedésben, nem valószínű, hogy valaha lesz barátnőm. Örökbefogadni őszintén szólva nem szeretnék.

2020. aug. 14. 20:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

10, mondom, annak is kicsi a valószínűsége hogy a béranya a saját petesejtjét használja. Úgyhogy már itt bukott a kérdező beteg elmélete.

Am, ha te mondjuk 10/2 vagy , akkor 10/2 nőknél kell próbálkozni, nem 10/9eseknél. Ez a nagy titok.

2020. aug. 15. 09:17
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Pofám leszakad némely választól. Egy egyedülálló anyának nem írtok ilyeneket, hogy milyen élete van a gyereknek az apja nélkül, az apa pótolhatatlan. Nos, egyik kollégám egyedülálló apa, mert a volt felesége lelépett egy másik férfival. Minta szülő. Semmiben nem szenvedtek hiányt a gyerek. Még sütit is megtanult a pasi sütni. Szerintem nem kéne ennyire lenézni a férfiakat. Én nőként is felhúzom magam az ilyesmin, mert annyi jó apát ismerek.
2020. aug. 15. 10:37
 13/19 anonim ***** válasza:
28%

Ne legyél már ilyen krimpli hogy ebbe férfi lenézést látsz.

Igen, van hogy az egyik szülő lelép. De a másik szülő nem tudatosan választja a gyereknek hogy félárvaként nőjön fel, kérdező meg erre készül éppen. Vágod a különbséget?

Igen, vannak egyedülálló apák, de a gyerek akkor is tudja hogy ki az anyja, ismeri az anyját, sok esetben rendszeresen látogatja, tartja is vele a kapcsolatot, a kérdező meg arra készül, hogy megrendelt csomagként átvegye a gyereket egy olyan nőtől akinek ez csak egy munka és aki soha többet nem fog hallani a gyerekről. Vágod a különbséget?

Az átlag egyedülálló apák gyerekei ismerik az anyjukat, a kérdező meg arra készül hogy egy olyan gyereket neveljen, aki azt se tudja mit jelent az a szó hogy anya. Vágod a különbséget?

Ha egy egyedülálló apától lelép a felesége egy "másik pasival" és aztán nem látogatja a gyereket (lássuk be ez ritka)akkor a gyerek tudja hogy ki az anyja,vannak közös élményei az anyjával és rudja hogy anya döntött úgy hogy elhagyja, az apa meg a angyalka mert felneveli. A kérdező arra készül hogy saját maga ítélje anya nélküli életre a gyereket és ha majd a szemébe kell mondania hogy azért nincs anyád mert én anya nélkül is gyereket akartam, akkor a gyerek joggal fog a kérdezőre haragudni. Vágod a különbséget?

De amúgy igen, az se ártana ha valaki szoptatná a gyereket, egy kislánynak majd elmagyarázná mi az a menstruáció stb.

Nagyon egy szánalmas hímsovináci vagy ha ebből a "férfiak lenézését" látod és a kérdező is az ha férfielnyomást lát ebben.

Egy gyereket így vállalni önzőség és kegyetlenség. De valószínűleg nem lesz belőle semmi, mert megegyszer elmondom a béranya MÁSOK gyerekét horja ki bérbe, nem beteg egyedülállókkal csinál gyereket. Pont.

2020. aug. 15. 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
Sütit meg a konyhás néni is szokott sütni, mégsem pótolja az anyjukat a gyerekeknek. Nézz már magadba egy kicsit, szerinted azért van rendben mesterségesen megvásárolni és anya nélkül felnevelni egy gyereket mert a kollegád tud sütit sütni👌 Gondolj már bele mit fog érezni az a gyerek.
2020. aug. 15. 11:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak ugy megsugom hogy de... Anyáknak is írnak ilyet hogy milyen élete lenne apa nélkül

Méghozzá az abortusz kategóriában 😉

2020. aug. 15. 14:57
 16/19 anonim ***** válasza:
11%
De újra hangsúlyoznám hogy tegyünk már különbséget aközött hogy valaki házassagban vállal gyereket és úgy hozza az élet hogy elválnak. Attól még a gyerek tudja milyen családban élni, tartja a kapcsolatot az elvált szülővel, és aközött hogy valaki szántszándékkal örök anya nélküli létre ítéli a gyereket az önző igényei miatt. Az a gyerek nem fogja tudni milyen családban élni és soha nem fogja mégcsak egyszer sem látni az anyját nemhogy tartani vele a kapcsolatot. Aki ilyet kíván a gyerekének az nem való apának !
2020. aug. 15. 15:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha gyereket szeretnél anya nélkül akkor inkább fogadj örökbe ott egy teljesen árva gyereket fogadhatzs örökbe és nem kell még egy gyereknek anya nélkül élnie szerintem ha meg sajátot akarsz akkor tanulj meg csajozni mert én el nem tudnám képzelni anyukám nélkül az életemet és nemkívánom senkinek úgyhogy ha nem lesz feleséged de szeretnél gyereket akkor inkább fogadj örökbe erkölcsileg korrektebb sokkkal
2020. aug. 20. 01:24
 18/19 anonim ***** válasza:

#6. hsz: "És szerinted milyen élete lesz annak a gyereknek egész életében anya nélkül?"...

Köszi hogy az apákat ennyire sz@rba nézed. Szerinted akkor az normális ha egy gyerek apa nélkül föl? Mert afölött nemigen törtél pálcát.

Mert ma egy nő megteheti, hogy bemegy egy termékenységi központba egy kis spermáért, mejd kijön anyaként.

Szerintem X hónapos kortól, egy férfi is el tud látni, és fel tud nevelni egy gyereket. Ha az apa nélküli gyereknevelés nem probléma, akkor anya nélkül is ugyanúgy menni tud. (Mellesleg van olyan férfi aki egyedül nevel gyereket tegyük hozzá.)

2021. márc. 3. 23:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

#13 hsz:

" nem beteg egyedülállókkal csinál gyereket. Pont."

Szerintem átmentél a személyeskedésbe, és mások bántásába. Azért mert másoknak más a véleménye, visszataszító dolog, hogy egyedülálló férfiakat akik gyereket szeretnének "betegnek" nevezel. Gratulálok!

2021. márc. 3. 23:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!