Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baba neme 12 hétnél fiút...

Baba neme 12 hétnél fiút mondtak biztosra? Kinek mikor derült ki.

Figyelt kérdés
12 hétnél fiút mondtak biztosra, el is kezdtem vásárolgatni, szépen lassan, mert apránként akartam megvenni a dolgokat nem egyszerre. Viszont most voltunk a 16 hetesen és most aztmondták hogy valószínű fiú, de nem mondaná biztosra. Ez kettő különbözö orvos volt. Csak azért aggódok hogy mikor tudok nekilátni a babaszobának.
2020. aug. 6. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Nekünk a 18. héten mondták most, hogy valószínű lány, el lehet kezdeni gondolkodni a neveken.

Szóval mi lányt szerettünk volna alapból is, én is azt ereztem , hogy lány lesz, és most elvileg uh-n is igazolták. :D örülünk neki

2020. aug. 7. 07:17
 12/12 anonim ***** válasza:
A 12.heti ultrahang vizsgálat meglehetősen komplex, ekkor jó eséllyel látható és megállapítható a baba neme. Ha ekkor még sem elég egyértelmű a helyzet, akkor a magzat nemének kifürkészésére a 16. heti ultrahangon már nagy valószínűsége van. Ha árnyékot vet a köldökzsinór vagy rejtőzködik a baba (értsd: olyan pózban van, hogy képtelenség 100 százalékos bizonyossággal megmondani a nemét), akkor a 20.hét jelenthet fordulópontot, ekkor már szinte mindenki meg fogja tudni a születendő gyermeke nemét.
2020. aug. 7. 11:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!