Baba neme 12 hétnél fiút mondtak biztosra? Kinek mikor derült ki.
Figyelt kérdés
12 hétnél fiút mondtak biztosra, el is kezdtem vásárolgatni, szépen lassan, mert apránként akartam megvenni a dolgokat nem egyszerre. Viszont most voltunk a 16 hetesen és most aztmondták hogy valószínű fiú, de nem mondaná biztosra. Ez kettő különbözö orvos volt. Csak azért aggódok hogy mikor tudok nekilátni a babaszobának.2020. aug. 6. 20:12
1/12 anonim válasza:
Legyen minden citromsárga aztán szevasz. Nekünk végig azt mondták hogy lány lesz, aztán fiú lett.
4/12 anonim válasza:
Nekem 12. héten direkt semmit nem mondott a doki, azt mondta, ilyenkor még nem lehet megállapítani. 20. héten egyértelműnek mondta, hogy fiú, a 30-on pedig még egyértelműbbnek.
5/12 anonim válasza:
Rólam és a húgomról is váltig állították, hogy fiúk vagyunk, hát lányok lettünk :D
Te hogy érzed, fiú lesz?
6/12 anonim válasza:
Nekem a 12. héten megmondták, hogy fiú, az is lett. Barátnőmnek azt mondták fiú, 4D-n derült ki, hogy lány
7/12 anonim válasza:
20. hétig meg sem tippelték egyiket sem, de nem vettem biztosra még akkor sem - azok után, hogy ismerek olyat aki úgy ment a szülőszobába, hogy lánya lesz, aztán ott kellett fiúnevet kitalálni hirtelen
8/12 anonim válasza:
Az én lányom a 26.hétig fiú volt.:)
9/12 anonim válasza:
Nekem is a 12. Héten mondták, hogy fiú. De azt is hozzátette, hogy azért még ne fessem kékre a gyerekszobát.
Fiú lett.
10/12 anonim válasza:
12. Héten fiút tippelt az orvosom, de kérte még ne vásároljak semmit 🙂
16. Héten sajnos olyan pózba volt, nem látta.
18. Héten biztosan fiút mondtak☺
Most 23. Hét továbbra is fiú😎
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!