Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért lepődött meg, hogy...

Miért lepődött meg, hogy gyereket szeretnék tőle?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt, 3-4 éve feljött a téma és mondtam hogy nem...

ennek elsősorban önmagam volt az oka, majd mondtam neki hogy feltételek mellett. nem nagy történet, házasság, hitel, nőgyógyász.

A házasság meg van, szombaton volt az esküvő. jöv héten megy el nőgyógyászhoz, a hitel pedig pár hónap múlva meglesz.

az esküvő utáni reggel mikor felkelt, nagyot csodálkozott mikor azt mondtam hogy nem zavar, és egyszerűen nem hitte el, nem tudom hogy ez jót jelent, vagy rosszat... vélemény....

2020. aug. 6. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Értelmezhetetlen a kérdés, és a “nem zavar” sem tudom mit jelent...
2020. aug. 6. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Csak én nemértem?😂
2020. aug. 6. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
92%
Én még a válaszoló magyarázatával együtt se értem 😁
2020. aug. 6. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
???
2020. aug. 6. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

Kérdés: Miért lepődött meg, hogy gyereket szeretnék tőle?

Válasz: 3-4 éve feljött a téma és mondtam hogy nem...

Kb. ennyi... :D

Egyébként több dolog is szöget ütött a fejembe. Egyrészt "feltételekhez kötni" egy ilyen dolgot elég furcsa. Elvileg szerelmes vagy, ez nem valami tranzakció...

A házasságot még meg is értem, ha fontos neked a formalitás. A hitel nem tiszta. Az volt a feltétel, hogy előbb rendezzétek a meglevőt, vagy ellenkezőleg, felvenni szerettél volna? A nőgyógyászt szintén nem értem.

Legvégül pedig: amikor közölted, hogy "nem zavarna" a gyerek (Jesszus, mi ez már? :D Lesüt belőle, hogy a feleséged érezze magát lekötelezve, amiért megajándékozod a spermáddal...), akkor miért nem kérdeztél rá, hogy ő mit érez? Miért nekünk kéne ezt tudni?

De röviden azért hitetlenkedett, mert abban a tudatban vágott bele a házasságba, hogy te nem akarsz gyereket, csak mindenféle mondvacsinált feltételekkel hülyíted, hárítasz. A szíve mélyén lemondott róla és "téged választott", most pedig nem bízik a pálfordulásodban, fél, hogy csak fellángolás, és amikor a küszöbön lesz a gyerek, már nem lesz ínyedre.

2020. aug. 7. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!