Lányok! Szerintetek ciki, ha egy férfi gyerekeket szeretne?
Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 19:53
1/12 anonim válasza:
szerintem nem, pozitív dolog inkább. A mai világban elég kevés ilyen férfi van sajnos :D
2/12 anonim válasza:
Jézus! Dehogy. Sőt, randizni sem megyek el, ha a pasinak ki vannak zárva a gyerekek. Pedig még én sem szeretnék, de komoly kapcsolatot szeretnék, és nem akarom, hogy pár év múlva azért kelljen szakítani, mert már gyereket szeretnék..
P
3/12 anonim válasza:
Nem ciki, inkább cuki. Jó ég mennyit vártam, hogy elég érett legyen életem szerelme és azt mondja, jöhet a baba. Most minden nap rohan haza a munkából apuci pici hercegnőjéhez és nem bír betelni vele.
4/12 anonim válasza:
Azt azért tudod, hogy egy gyerekhez kell egy nő meg egy férfi? Hogy a bánatba lenne már ciki a fajfenntartás...? o.O
5/12 anonim válasza:
Amelyik fickó gyereket akar az búza.
6/12 anonim válasza:
#5 FÉRFIról volt szó, nem holmi fickókról.
8/12 anonim válasza:
Nem ciki, nem is értem... De nàlam kizáró ok.
9/12 anonim válasza:
Szerintem az a ciki, ha valakinek ilyen ostoba kérdés egyáltalán eszébe jut.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!