Közel 4 éves kisfiú dührohamait hogy lehet kezelni ?
nagyon furcsa lett kisfiam mostanában olyanokat csinál mintha megszállná hirtelen az ördög csúnya arcot vág hörög és azt mondja meg akar minket ütni csúnya akar lenni ha valami nem tetszik neki egyszerre ordít üt vág
próbáltunk szép szóval próbáltuk kis fenék billentéssel fegyelmezni semmi se hatja meg
a boltba is ha nem kap meg valamit üvölt mint a sakál hörög
tényleg néha olyan mintha megszállná valami mert utána pár perce mintha semmi se történt volna és megint ugyan az a rendes kisfiú
furcsa nagyon
lassan indul az ovi és nem szeretném ha neki menne ott bárkinek is :(
Szoros öleléssel lefogni? A nyomás nyugtatóan hat sokaknál(másoknál meg pont az ellenkezője!)
Cbd olaj, ha nincs idegrendszeri gond(meg szerintem amúgy is) veszélyes és pénzkidobás.
Kellemes illat, nyugodt hangnem,
logikus magyarázat(pl az enyém a csokiköveteléssel állt le, mert egyszer székrekedése lett és üvöltött miatta, azóta minden alkalommal emlékeztetem rá, segítek felidézni, milyen volt, mint következményt és teljesen eltűnt a viselkedés ebben az egy esetben)
A cbdről csak annak van jó véleménye, aki forgalmazza..
Amit még lehet, vannak érzelem felismerő és megértést segítő könyvek!
Gaston pl, a gyerekem szereti, kicsiknek való.
Vagy nézhettek mesét(mérges madár-angry birds), lestoppolgatod és kérdezgeted a fiad, hogy hogy érzi most magát a madár? Mit gondol? Hogyan lehetne jobb neki szerinted? Mit kellene csinálnia? Te éreztél már így? Mikor? Én viselkedek így? Mikor? Olyankor mit csinálok? Szerinted mit kellene csinálnom? Szerinted te mit tudnál tenni olyankor?
én most nem a magyar trnd cbdről beszélek
én magam is használtam Bécsből kinti orvossal egyeztetve
itthon nem tudják mi a cbd és nem is tudsz venni igazit ...
lehet hülyén hangzik amit most írok
de én 22 éves koromig kevert szorongásos depresszióval küzdöttem
amíg nem jött a nagy Ő és kiemelt belőle
ugye az ilyen hajlamokat nem lehet örökölni ?
a családomban sok érzelmileg instabil ember volt
Ha te magadon éreztél valami pozitívat, negatív dolgokat meg nem, vagy máshoz jutsz hozzá, mint az átlag magyar, akkor persze, hogy próbáld ki gyerekkel, dokival egyeztetve.
(és meg is adhatsz elérhetőséget nekem:)
Sokan szedik(szedetik a gyerekkel), de csak placebo hatása van, itthon több helyről is forgalmazzák, olyan mint a homeopátia, vitaminok, étrend, senkinek sem hat mindenhol rendesen, csak otthon, csak bizonyos esetekben, csak hosszútàvon, csak enyhén, de ezek a változások inkább az időnek tudhatóak be.
Ha lenne valami, ami hat otthon, oviban, suliban, minden helyzetben, látványosan(mint a gyógyszerek) az nagyon befutna akkor is, ha cannabisszármazék lenne!
én nekem segített rengeteget
tudni illik hogy az igazi orvosi cannabis külömböző százalékokban CBD hatóanyagot tartalmaz míg a drogként minősített THC-t te a THC-tól állsz be a CBD nem tartalmaz semmi phszioaktívat így gyógynövénynek minősül(itthon,határokon túl már belátták hogy csodaszer)
ajánlom akit érdekel látogasson ki a legközelebbi bushdoctor boltba mindenhol van magyar eladó rengeteget segítenek
sajnos az itthoni orvosok nem ismerik tapasztaltam!
amit te csoportokban megveszel annak semmi köze az igazi CBD csepphez
Én a Medihemp bio hanf pure-t használtam a 20%osat gyereknek az 5 %osat ajánlották
Megnéztem, ez pont az az mlmes cbd olaj, ami nem hat senkinek és lehet rendelni itt is, vadásszák az embereket, hogy vegyenek belőle.
Ha neked jó volt, szuper, szerintem, meg a kipróbálók nagy része szerint csak pénzkidobás, ismert itt is nehezen kezelhető gyermeket nevelők körében.
Öröklődnek a pszichés problémák mint idegrendszeri(feldolgozási zavar), lehet őket szerezni is, meg simán környezeti hatásként is beleépülhet a gyerek személyiségébe, azt a legkönnyebb kezelni.
hát ennek pont semmi köze az mlmes cbd olajhoz max a hamisítványát találod meg magyarországon ezt nem forgalmazzák se semmilyen igazi CBD cseppet :)
nem akarok ebbe bele menni nem ez volt a téma de ha tényleg érdekel és nem tudsz németül akkor fordulj DR.Bonni Goldsteinhez magyarba
de aki teheti inkább látogasson ki Bécsbe vagy Grazba
#5, és #9 is jó tanácsokat adott, egyetértek velük. Egyébként - bár ilyen erős indulatai az enyémnek nem voltak - de mikor minden más hatástalan volt, én is csináltam olyat, hogy rossz ruháimat gyorsan kupacba raktam, és mondtam, hogy ezt üsse. Elkezdte nagy mérgesen ütni, aztán egyszer csak már mosolyogva ütötte (mert játéknak fogta fel), aztán egy perc múlva fülig érő szájjal mondta, hogy elmúlt a rosszkedve. Persze azonnal átöleltem, megpuszilgattam. :-)
#14-re:
Az érzékeny idegrendszert bizony nagyon is örökölheti! Sőt, kifejezetten a depresszióra való hajlamot is. Ez pl. a kamaszkort különösen nehézzé teheti, majd gondolj erre akkor!
ettől féltem én is sajnos!
remélem nem lesz az én minden erőmmel azon vagyok hogy boldog kiegyensúlyozott életet teremtsek neki ha már nekem nem jött össze
köszönöm tanácsaitokat ma már meg is kezdtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!