Tudom, fura kérdés, de egy 10-12 éves kisfiú lány fürdőruhában a strandon mennyire lenne észrevehető?
Tulajdonképpen csak egy ilyen hogy is mondjam, egy ilyen agymosottabik
fajta kereszténnyel van dolgom, hosszú sztori, és megakarok arról bizonyosodni, hogy nem mondok hülyeséget. Csak, mert szerintem nagyon észrevehető lenne, hogy nem kislány, hanem fiú.
Bocsi, de ez most elég hülye kérdés. Fiam is és lányom is van, a válaszom pedig: NAGYON!!!
Egyébként az ilyenekkel ne foglalkozz, úgysem fogsz tudni hatni rájuk.
Mik azok a bizonyos okok?
Hátha tudok segíteni valahogy, bár mondom az ilyeneket le kell tojni jó magasról, álomvilágban élnek, nem tudod őket felébreszteni.
Jujj, felsorolni mik az okok?
- szélesebb vállak, mint csipő(igen, ez igaz)
- nagy koponya(ez is igaz)
- egy kis izom(ez is)
- vastagabb szemöldök(szintén)
- lány létére rekedtes, karcosabb, kicsit fiús hang(igen, de közben ott van benne az a lányos hang is, különlegesnek mondanám inkább)
- ádám csutka(na ez nem igaz, az csak a nyelőcsöve, de tudtommal vannak lányok amúgy is, akiknek van)
- vastagabb nyak(igaz)
- hosszú, egyenes, éles állvonal(igaz)
Meg ilyenek.
Most meg a levágott "tojásokkal" jön, hát ezt nem hiszem el. Mondom neki, hogy attól még, hogy le vannak vágva a tojásai még ugyanúgy látszik, hogy fiú.
Ezt inkább olvasni kéne, nagyon retardált.
#7 Igen, kezdem úgy érezni, hogy hagynom kéne, de amikor írja a hülyeségeit, akkor nehéz ignorálni és letiltani se tudom, mert ez youtube.
Persze
Főleg, higy sok 12 éves lány már teljesen nő.
Visont ebben az esetben biztosan vinném a lányt hormonsoros kivizsgálásra.. az ennyire férfias 2-odlagos nemi jellegek gyakran utalnak hormongondra.
A hülyéket viszont le kell xarni!!
Az megvan, hogy egy 10-12 éves gyerekről ilyeneket gondoltok?
Ti se vagytok százasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!