Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatalon szültem. Azóta nem...

Fiatalon szültem. Azóta nem tudom túltenni magam rajta. Rossz ember vagyok ?

Figyelt kérdés
14 évesen szültem. Nem akartam megtartani. A szüleim befolyásolása miatt tartottam meg. (Tudom én vagyok a hibás és a felelőtlen. ) A gyerek addig volt velünk amíg pénzt kaptak. Aztán lemondtak róla. A gyerek az apai nagyszülőkhöz került. Tartom vele a kapcsolatot, a távolság miatt havi egyszer látogatom meg. Havonta utalom a gyerektartast illetve ruhát vagy épp ami kell azt meg veszem neki . Anyának szólít mindig nagyon boldog ha találkozunk, de nem szeretne velem élni mivel ragaszkodik a nagyihoz. Én 24 éves vagyok és az életem rendben van . Van rendes munkahelyem és nem nélkülözök semmiben. Viszont ezen egyszerűen nem tudom magam túl tenni már 10 éve. Új barátok nem tudják, hogy gyerekem van. Senki sem tudja. Rejtegetem a striás hasam. Minden este azon agyalok, hogy miért én. Miért születtem rossz helyre? Miért volt olyan a gyerekkorom? Miért hagytam magam irányítani? És még rengeteg ilyen dolog jut eszembe. Tényleg rossz ember vagyok ?

#Fiatalon szülni
2020. júl. 30. 11:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%

"A gyerek addig volt velünk, amíg pénzt kaptak."

Ezt írod a szüleid hozzáállása kapcsán, kérdező.

Amit leírtál, mind nagyon szomorú, de engedj meg nekem egy kis szkepticizmust, hogy azt érezzem, a történeted egy unatkozó nyári szüneten lévő tini sztorija. Milyen pénz kaptak a szüleid a babád után? És miért csak egy bizonyos ideig? Ha ők voltak a hivatalos gyámjai (márpedig mivel te kiskorú voltál, csakis ők lehettek, hiszen akkor még nem mondtak le a babádról), akkor gondolom, minden, a baba születése után alanyi jogon járó támogatást ők kaptak.

Vagy, ha a gyesre gondolsz, akkor igazad van, és én kérek bocsánatot.

2020. júl. 30. 15:24
 22/26 A kérdező kommentje:
bárcsak kitalált sztori lenne. Igen a gyes/gyed-re gondolok ami 3 évig járt. Anyám felmondott a munkahelyén amikor a gyerek született így többet kapott mint a minimum. De nem tudom, hogy mennyit sosem kötötte az orromra. Ő rendelkezett vele és még megfelelő mennyiségű pelenkàt sem volt képes venni úgy kellett telefonàlnom a másik nagyinak, hogy segìtsenek. Utólag gondolom úgy, hogy a terhessègem kapóra jött neki. 3 évig nem dolgozik aztán nyugdìj.
2020. júl. 30. 15:34
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

Nézd, nem tudod már visszacsinálni.

Próbáld meg ebből kihozni a maximumot. Nem vagy még idős ahhoz, hogy boldog legyél.

2020. júl. 30. 16:59
 24/26 anonim ***** válasza:
77%
És az apuka hol van a sztoriban?
2020. júl. 30. 17:50
 25/26 anonim ***** válasza:
76%

Figyelj, ami történt, megtörtént. Változtatni már nem tudsz rajta. Okolni lehet a szüleidet, de van értelme? Jobb lesz?

Az ismerőseidnek, barátaidnak pedig mondd el. Majd akkor kiderül, hogy kik az igazi barátaid.

2020. júl. 30. 18:40
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne ostorozd magad, lehetosegeidhez mertem mindent megtettel, megteszel es! nem olted meg, el es boldog.
2020. júl. 31. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!