Mit használtak szúnyogok ellen ami tényleg beválik?
Egyszerűen borzasztó, hogy itt a jó idő és nem tudok a gyerekkel lemenni a játszótérre, mert szét esznek mindkettőnket a szúnyogok.
Arról nem is beszélve, hogy mind a ketten allergiások vagyunk rá, minden csípés körül csalánkiütésesek leszünk, az egész lábunk, karunk tiszta csalánkiütés.
Már rettegek lemenni a játszótérre. A dmes szúnyogriasztót próbáltuk, de semmit nem ért, hiába fújtunk magunkra egy flakonnal.
Délután 5 körül megyünk, mikor már nincs annyira meleg, de még azért este sincs, amikor ugye a szúnyogok elvileg csípnek.
Szintén Vape van de ha elkezd izzadni mert rohangál semmit sem ér. Izzadásra jobban jönnek a szúnyogok mert nedvesség..
Itt ahol lakunk semmit sem írtanak, földi írtás júniusban volt, pedig víz mellett lakunk
Délután 6után nem megyünk ki, mert lehetetlen. Idáig semmi baj nem volt, már a sok csípéstől allergiás a fiam. Néha gennyes gyulladás is lesz.
Annyira elvagyok keseredve mert mi mennénk ki a kertbe, bringázni, játszótérre. De semmit sem lehet. :(
Horgászboltban lehet kapni sokfélét! Próbáld ki, itt vidéken nagyon dícsérik.
Én gyógyszertárban vettem az is jó.
Pikaridin tartalmú legyen. Off/Vape márkáknak van ilyen. Használjatok több praktikát. Pl. többfajta B vitamint tartalmazó vitamin szedése, szúnyogriasztó karkötő. Játszótéren nem, de otthon használjatok konnektorba bedugós szúnyogirtót, teraszon füstölős szúnyogriasztót.
A gyerekeknek írassatok fenistil cseppeket (ez a tüneteket enyhíti belülről.) + fenistil gél.
Én is pikaridin tartalmút használok, konkrétan a Vape Derm Invisible-t. Ruhára is lehet fújni, és kullancs ellen is jó. Jól meg kell nézni, mert ugyanazon márkán belül is eltérő hatóanyagú riasztók vannak.
Ezt 3 éves kortól ajánlják, előtte Galaktiv Biot használtunk, de nem volt elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!