Kíváncsi vagy az ismerőseid gyerekeiről készült képekre vagy nem a közösségi oldalakon?
Figyelt kérdés
Azt is írd légyszi, hogy neked van-e gyereked.2020. júl. 26. 16:14
21/22 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel. Ha szoktam találkozni a szülőkkel és ismerem a gyereket is személyesen az kevésbé zavar, néha meg is nézem, főleg ha van is értelme a posztnak: szülinap, keresztelő, első nap az iskolában, stb, vagy csak a megszületését így jelentik be a távolabbi ismerősöknek. (persze, mennyiségtől is függ, mert mindennap 600 kép a gyerekről túlzás).
De a többit átpörgetem. Attól megyek a falnak, mikor az élete minden területén csak a gyerekét tolja. Egy ismerősöm diplomázott és feltett egy képet ennek kapcsán a gyerekről (!), hogy mindent neki köszönhet, "a tanítóm", "veled együtt csináltam végig az éveket", stb. Na, ez számomra kicsit sok és kiakasztó.
Nincs gyerekem
22/22 anonim válasza:
20: a fizetett Zoom meeting szolgáltatás, céges licensszel olyan videókat ásott elő kérésre egy napon belül egy darab email után, amik elvileg jóval korábban végleges törlésre kerültek a host által... Nem hiszem, hogy Jóska-Pista gyerekeire bárki kíváncsi, de ne legyen senkinek illúziója, hogy az ingyenes vs fizetős tárhelyek bármiben különböznek. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!