Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagy az ismerőseid...

Kíváncsi vagy az ismerőseid gyerekeiről készült képekre vagy nem a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Azt is írd légyszi, hogy neked van-e gyereked.
2020. júl. 26. 16:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%
Csak a testvérem gyerekeire de az zárt csoport. Az enyémről sem lesz fent csak 1-2.kép,hogy megszültem. A gyerek úton, 37.hetes vagyok.
2020. júl. 26. 16:18
 2/22 anonim ***** válasza:
83%

Korlátozott számban igen. Egy-egy jól sikerült kép tud cuki lenni, szívesen nézem és kedvelem, jó látni; de a "boldog névnapot mancikánk!!!!" "Kerti pancsi!!!" "Mamánál!!" és hasonló posztok, napi-heti szinten 50-100 fotóval a poszt témája szerint már nem érdekelnek, olvasás nélkül tekerem át őket.

(Még nincs gyerekem.)

3/22 anonim ***** válasza:
78%

Van egy gyerekem, úton a következő.

Szívesen megnézem a képeket, különleges eseményekről, új mozdulatoknál.

De a napi rendszerességgel kitett képektől, hogy Rozika kinn pancsizik hatszázhuszonhatodjára, herótom van.

Egyre ritkábban vagyok fenn facen egyébként, de ha felmegyek az üzifalam tele van az ilyenekkel, még ha nagy részüket már tiltottam is.

Szerintem, napi szinten felesleges kitenni képet. Sőt a családi nyaralás sem hiszem, hogy mindenkire tartozna, de lehet én vagyok a maradi.

4/22 anonim ***** válasza:
67%
Amire nem vagyok kíváncsi, azt elrejtem.
2020. júl. 26. 16:30
 5/22 anonim ***** válasza:
75%

A pokolban fogok elrohadni, de egyáltalán nem. Egy-egy közeli barát, rokon, kolléga gyerekén elbájolgok, mert róluk van benyomásom. De már a távolabbi (karácsonyi) rokonoké sem érdekel... Bevallom, tovább is görgetek, ha pedig valaki megszállottan osztogatja a képeket, akkor elrejtem a bejegyzéseit.

Nekünk úton van a gyerek. Pont egy 4D UH-n kapták lencsevégre a kicsit, hogy elmosolyodik. Irtó cuki, de kis tanakodás után úgy döntöttünk a férjemmel, hogy nem engedünk a kísértésnek és megmarad szűk családi körben, mert pontosan tudjuk, hogy minket sem érdekel másé, a mienk pedig maga a világ. És ez normális.

2020. júl. 26. 16:35
 6/22 anonim ***** válasza:
46%
Egyáltalán nem. Max a testvérem gyerekei érdekel, de azok sem képeken. Olyan mennyiségben, amiben kipakolják az ismerőseim a gyerekeiket egyenesen aggasztó.
2020. júl. 26. 16:48
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
Avval nincs bajom, ha néha felraknak egy-egy jól sikerült képet, de amikor minden mozzanatot kiraknak a gyerekről, az már inkább idegesítő és szerintem nem csak engem, de mást sem érdekel. Olyankor tovább görgetek, aztán ennyi. Nekem van már egy másfél éves lányom és úton van a kistesó is.
2020. júl. 26. 16:53
 8/22 anonim ***** válasza:
73%

Nincs gyerekem, de van pár ismerősöm akinek a babafotóit szinte várom is. Jó fotókat lőnek, mosolygós, kedves, boldog képek, jó rájuk nézni.

Viszont ha valaki minden nap feltesz 20 egyforma fotót az annyira nem jön be.

2020. júl. 26. 16:53
 9/22 anonim ***** válasza:
69%

Idegenek gyerekeire főzős, állatos vagy humor csoportban semmiképp - ugyanez a terheshasra is vonatkozik. Ismerősök gyerekeire igen - de nem minden nap minden masodik percében. Nyilván jó látni, ahogy fejlődnek a kicsik, de vannak akik túlzásba viszik.

Nekem nincs gyerekem.

2020. júl. 26. 16:58
 10/22 anonim ***** válasza:
78%

Egy bizonyos mennyiségig igen. Nem sok gyerekes imserősöm van egyelőre, aki van, az napi max 1-2 képet tesz ki, azokat megnézem, megállapítom, hogy aranyosak, és ennyi. Ha valaki napi tucatjával tolja ki a képeket, azt tuti kikövetném.

Nincs gyerekem, de azt megfogadtam, hogy ha lesz, én soha nem fogok képet kitenni róla.

2020. júl. 26. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!