Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagy az ismerőseid...

Kíváncsi vagy az ismerőseid gyerekeiről készült képekre vagy nem a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Azt is írd légyszi, hogy neked van-e gyereked.
2020. júl. 26. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem érdekel de csak azt szoktam törölni aki minden eseményt kiposztol 15+ képpel, aki évente 1-2t tesz ki az nem zavar
2020. júl. 26. 17:29
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Nincs gyerekem.

Azokat az ismerőseimet egyáltalán nem értem, akik a gyerekeikről posztolnak ész nélkül, sőt, még a profilképükön sem ők maguk vannak, hanem a gyerek. Jobb esetben ők a gyerekükkel, rosszabb esetben csak a gyerek.

Őszintén szólva senkinek a gyereke nem érdekel nyilvános posztban. A barátaim, rokonaim gyerekeiről szívesen megnézem a képeket, privátban. Persze itt sem a komplett mosolyalbumra vagyok kíváncsi, de néhány képet tényleg szívesen megnézek (újra hangsúlyoznám: privátban).

2020. júl. 26. 18:09
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem, néha nyomok 1 rutin lájkot közelebbi ismerősnek, de tekerem is tovább. Aki napi 20 fotót tesz fel, annak leállítom a követését.

Nincs gyerekek, de ha lesz sem fogom mutogatni, mert magamból kiindulva, a többséget igazából nem érdekli.

2020. júl. 26. 18:17
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Aki ritkán tesz fel, arra igen, hogy mennyit nőtt, változott, okosodott a gyerek. Minden héten posztolókra nem. Van gyerekem.
2020. júl. 26. 18:19
 15/22 anonim ***** válasza:
30%
Igen. 😊 Nagyon szeretem a gyerekeket, szívesen nézegetem bárkié is. Én kb 2-3 havonta teszek ki 1-2 képet róluk, az ismerőseim nagyrésze is így csinálja.
2020. júl. 26. 18:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha pár hetente tesz fel képet szívesen megnézem. Ha gyakran az se zavar, csak tovább görgetek. Egyedül az zavar, amikor napi szinten sok képet rak,köztük számtalan kajás, maszatos képet.

Van gyerekem. Ritkán rakok róla képet. 1 éves múlt, talán 3at tettem fel eddig róla.

2020. júl. 26. 20:14
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Itt vajon mitől hasznos/nem hasznos egy válasz? Buták.
2020. júl. 26. 20:21
 18/22 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs..
2020. júl. 26. 20:27
 19/22 anonim ***** válasza:
65%

Hide-olom oket es sajatjaimrol sincsenek fenn kepek.

Kivancsisag kimerul annyiban h 5evente rakeresek vkire aki eszembe jut h mi van vele, hany gyereke van stb.

Kozeli baratok gyerekeirol tudok, hiszen surun csetelunk. Ha van vicces foto, messengeren megosztjuk egymassal, de beszelgeteseink 90%a nem a gyerekekrol szol. 2gyermekem van, 3.at varjuk.

2020. júl. 26. 22:04
 20/22 anonim ***** válasza:
34%

Van gyerekem, de azt a közvetlen családdal fizetős, titkosított tárhelyen osztjuk meg egymással.

Hiába Fb zárt csoport, ha akármelyik a pár 10000 fb alkalmazott közül hozzáférhet. A google-ban is amit feltöltesz drive-ra, gmailben küldesz, google photos-ra feltöltesz, azt mind látja a google, ahhoz hozzáférnek az alkalmazottak.

Én semmilyen ingyenes tárhelyre vagy email szolgáltatóra nem bízom rá a gyerekem képeit, a róluk készült videót.

2020. júl. 26. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!