Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a gyerek...

Mi a véleményetek a gyerek előtti meztelenkedésről?

Figyelt kérdés

2020. júl. 25. 11:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%
Én is pont úgy, ahogy a 7.
2020. júl. 25. 13:29
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Azért nehogy már ahhoz kössük, hogy ki a normális család, hogy azok tagjai pucérkodnak-e vagy sem! 🤦‍♀️

Semmi prűdség és maradiság nincs abban, hogy például apuka nem mutogatja a kolbászát a lányai előtt.

Mi soha nem meztelenkedtünk a gyerekek előtt, nem érzem szükségét hogy egy szál p*unciban mászkáljak fel-alá a házban, ha fürdöm, csukva az ajtó, levetkőzök bent és törölközés után felöltözöm ugyanott. Ha meg kint felejtettem a ruhám, kb 3 mp törölközőbe csavarni magam. Mindenki csinálja, ahogy akarja, de ne szóljuk már le a másikat...

2020. júl. 25. 13:37
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Érdekes ez. Mindenkinél más, ahogy látom. Én gyerekként apámat sosem láttam gatya nélkül. Amikor idős és beteg lett és segíteni kellett neki akkor volt, hogy igen, de ez persze teljesen más. :(

Anyukámat láttam, meg most is néha ahogy mondjuk öltözik, átveszi a bikinit meg ilyenek, de az nem furcsa szerintem. Nekem két éves a fiam, direkt nem meztelenkedek előtte, de van hogy lát átöltözni. Abszolút nem is érdekli. Ha nagyobb lesz akkor már engem fog zavarni.

2020. júl. 25. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennek nem feltétlenül van köze a prűdséghez vagy maradisághoz, egyszerűen mindenkinek máshol vannak a személyes határai.

Nálunk 10 éves a fiú, 8 a lány. Soha nem meztelenkedtünk direktben, viszont ha úgy alakult, régebben simán átöltöztem a jelenlétükben vagy ilyesmi. 7 éves körül lehetett a fiam, amikor észrevettem, hogy őt ennyi is zavarja, azóta igyekszem ezt is elkerülni, de néha a mai napig előfordul, hogy bejön kezet mosni, amíg én fürdök, na bumm, ez van.

A férjem soha nem is öltözött át a jelenlétükben, neki egyszerűen nem fért bele.

A két gyerek, hiába ellenkező neműek, egyáltalán nem szégyenlős sem előttünk, sem egymás előtt, pedig a kislány más fiúk előtt pólót sem cserél már évek óta.

2020. júl. 25. 14:53
 15/20 anonim ***** válasza:
4%

En örülök hogy a szüleim nem toltàk a képembe a nemi dolgaikat.

Sok gyerek lesz frusztralt viszolygo ilyenektöl. Sztem nem helyes terhelni vele egy fejlödö gyereket.

Vagy akàr kamaszt sem.

2020. júl. 25. 15:33
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Én addig nem zavartatom magam, még a fiamon azt láttam, hogy őt sem zavarja. Most lesz 5 éves. Ha kellemetlenül fogja érezni magát, akkor változtatok. Férjem ugyan így.
2020. júl. 27. 16:03
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk soha nem jelentett gondot a meztelenkedés a mai napig pl itthon is meztelen napozom előtte is kint az udvaron pedig 16 éves fiam van. 41N
2020. júl. 28. 05:07
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

A ruhaviselésnek otthon is funkciója van: én személyesen higiénikusnak és kényelmesnek tartom, akkor is, ha meleg van. De nyilván fürdéskor, átöltözéskor leveti az ember a ruhát, és családon belül nem tartom indokoltnak a kötelező rejtőzködést. A gyerek tudja, hogy néz ki egy ember, és semmi kár nem éri ettől.

Ez nem ugyanaz, mint az egymás előtti nemi élet. Az ember evolúciós okok miatt viszolyog a rokonok közötti szextől, még annak látványától is, ezért a nemi élet a gyerekek kizárásával történik.

2020. júl. 28. 11:43
 19/20 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem egyáltalán nem gáz, még ha apa lánya, vagy anya fia meztelenségről is van szó.

Bár engem nem így neveltek, de mivel egyáltalan nem vagyok szégyenlős, én biztos így fogom nevelni a gyerekemet, hogy ne legyen neki gáz, ha a szülő is meztelen otthon.

21/f vagyok.

2020. aug. 1. 05:16
 20/20 anonim ***** válasza:
21%
szerintem egy fiú elött meztelenkedni más egy nőnek.egy bizonyos életkorban hathat rá,vizualisan a meztelen nöi test.elvonatkoztat..a punci látványa megmozgatja ösztönösen..Persze ha pl az anyuka eleve igényes vonzó nö aki otthon is nö marad.De szerintem ebbe nem nagyon akar egy nö se belegondolni..zavaró számukra.van olyan nő aki már érzett ilyen érdeklődést?
2021. jan. 8. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!