Mi a véleményetek a gyerek előtti meztelenkedésről?
Lanyaim vannak, no vagyok, az egeszseges szexualis nevelesukhoz szerintem hozzatartozik hogy nem szegyellem elottuk (sem) a testem, siman elofordul hogy bejonnek ha pisilek,zuhanyzok, oltozok, direkt nem szoktam pucerkodni a lakasban.
A ferjem nem az apukajuk,o nyilvan takargatja magat elottuk, viszont a gyerekek meg pucerkodnak elotte. A 9evest most mar kerem hogy ezt hanyagolja megiscsak egy (idegen)ferfi a parom (5eve elnek egyebkent egyutt), ferfiak elott nem meztelenkedunk cimszo, kezdi kapisgalni es atszokni arra hogy ezt nem tesszuk.
A ver szerinti apjuk pedig kicsi koruk ota furdonadragban furdik veluk/elottuk de nem szeretnenk folosleges gatlasokat sem belejuk nevelni.
Szerintem ilyen "szabalyok" mellett mire serdulnek mindegyikben lesz egy egeszseges szemermesseg,de egyaltalan nem szeretnem hogy prüdek legyenek felnott korukra.
Egyebkent nalunk az egesz csalad pucerkodott,en apam elott tinedzserkorom utan mar nem. Semmilyen defektem nem lett, rendben vagyok a testemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!