Anyukák, mennyire meztelenkedtek a gyerek-ek előtt?
Figyelt kérdés
Mi alap szinten. Végig megyünk épp a lakásban előttük pucéran, de már öltözünk is fel. Vagy ha fürdünk ott vannak,ez természetes dolog, de azért nem flangálunk naphosszat meztelenül. Ti mennyire pucérkodtok?
Köszönöm, kétfiús anyuka.
2012. júl. 31. 10:15
1/12 anonim válasza:
Nekünk egy majdnem 3 éves kislányunk van, és bizony a kánikulában itthon egész nap pucér mindenki. A lányomon is és rajtam is bugyi van, de más semmi. A férjem teljesen pucér. ez természetes dolog szerintem családon belül. Nyílván majd ha 13 éves lesz, akkor már nem leszünk előtte pucáran, legalábbis az apja, de most még természetes. Soha nem akadt még fent azon, hogy júj mi az ott apának, vagy anyának.
2/12 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ hogy mekkorák a gyerekek :)
3/12 anonim válasza:
Én egyfiús vagyok (egyelőre).
Mi is kb. mint ti, bár ebben a nagy melegben többször is előfordult, hogy reggel amikor zuhanyoztam, a kisfiam bekéredzkedett mellém tusolni, megizzadt éjjel.
Egy alsógatya/bugyi és melltartó van rajtunk otthon a legnagyobb hőségben is.
4/12 anonim válasza:
Fürdéskor már külön fürdik 2 éves kora óta, azóta kb akkor lát pucéron, ha rám nyit a fürdőszobában. Olyankor nem csinálok belőle ügyet, de azért megkérem, hogy csukja be az ajtót, amíg nem végzek. Meg néha a felsőmet átveszem, és arra jár, akkor félpucéran lát. Direktben pucérkodni nem stílusom, inkább kerülöm.
5/12 anonim válasza:
Szerintem egy bikini és fürdőgatya a legnagyobb kánikulában is elfér az emberen. Ez a minimum. És akkor nem kell azon agyalni, hogy milyen hatással van a gyerekre. Nem kell nagy ügyet csinálni abból, ha látja a szüleit a fürdőben, vagy öltözködni, de engem irritál, ha valaki pucéran mászkál, főleg a konyhában vagy ebédlőben. Van, ami odaillik és van, ami nem. De nem a gyerek miatt.
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem egészséges egyáltalán. Annyira meleg nem lehet, hogy a nemiszerveket képtelenség elviselni egy bugyiban.
7/12 anonim válasza:
Szerintem túl erőltetett, ha valaki azért pucérkodik, mert az családban úgymond természetes.
8/12 anonim válasza:
2 éves fiúnk van. Direktbe nem szoktunk pucérkodni, de lát minket fürödni vagy "átlibbenünk" néha a szobán :) Nagy melegben apja alsóban, én bugyi+trikóban nyomom. Egyébként khm pont tegnap este meseolvasás közben mutogatta, kinek hol van a mellbimbója...
9/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, mi sem vagyunk az a pucérkodós család, ha kettesben vagyunk otthon a párommal (nálunk is volt 33 fok a panelban), akkor is van rajtunk legalább bugyi+melltartó vagy alsónadrág. Nyilván minden megszokás kérdése, de én sem örülnék, ha egész nap egy szál himbilimbiben mászkálna előttem... Arra ott a hálószoba...
10/12 anonim válasza:
ott vannak ha fürdök mert őriznek állandóan (3 év alattiak)...de öltözök fel egyből...tehát csak ha szükséges akkor látnak meztelenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!