Anyukák, mennyire meztelenkedtek a gyerek-ek előtt?
Figyelt kérdés
Mi alap szinten. Végig megyünk épp a lakásban előttük pucéran, de már öltözünk is fel. Vagy ha fürdünk ott vannak,ez természetes dolog, de azért nem flangálunk naphosszat meztelenül. Ti mennyire pucérkodtok?
Köszönöm, kétfiús anyuka.
2012. júl. 31. 10:15
11/12 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy gondolom,hogy azért egy bugyi-melltartó illik, a gyerekeken is kisgatya van, meg apán is alsó. A nemi szerv azért olyan dolog,hogy nem úgy ülünk pl asztalhoz. A fiaim 3 és 5 évesek.Köszönöm, a válaszokat. zöld kezek mennek.
2012. júl. 31. 11:05
12/12 anonim válasza:
Én higiéniai szempontból nem vagyok pucér a 40 fokban, szintúgy a fiaim (a pici amúgy is pelenkás, a nagynak (4 éves) is kellemesebb kisgatyában ülni a szőnyegen, mint echte pucéran :) nem túl guszta meztelen khm...dolgokkal leülni a tiszta kárpitra, azért gondoljatok bele :) vagy ne :) Mi is így vagyunk, hogy eszünkbe nem jut takargatni magunkat, ha fürdés-öltözés van, soha nem volt ilyen tabu. Azt mondják a szakemberek, hogy kb iskolás korig nem zavarja őket, ha pucéron látja őket más, vagy nem lesznek zavarban mások láttán, szerintem (emlékszem) így is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!