Fontos volt, hogy mikor születik a baba már a babatervezésnél?
Tegnap azt álmodtam, hogy terhes vagyok és azért nem tudtam neki teljes szívből örülni (pedig szeretnék babát), mert hogy akkor április elején fog születni, amikor én mindig is úgy képzeltem el, hogy őszi kisbabám lesz.
Ha ismeretlenként olvasnám a kérdést, én is hülyének nézném a kérdezőt, igazából csak ledöbbentett, hogy a tudatalattimban is megjelent ez a preferencia.
Tényleg csak érdeklődésből kérdezem, hogy nektek volt preferált évszak/hónap hogy mikor szülessen a pici, függetlenül attól, hogy hogy alakult végül vagy én kattantam meg?:D
Nekem január végi lett a fiam. En meg pont azt mondtam mindig, milyen szerencse hogy ősszel-telen lett csak hasam. Meg amúgy is olyan melegem volt, hogy 20 foknál nem bírtam többet a házban. Szoval en nyáron meghaltam volna. Az influenzaba és a covidba így persze pont beleestunk, de hat ez van sajnos. Az influenza miatt amúgy nem paraztuk túl a dolgokat. Maszkban jöttek látogatni a rokonok (ugye akkor meg kaptunk 50ft darab áron...) csak úgy, mint az ocsemet anno, aki februári. Ruha szempontból nem volt gaz a nagy has. Terhes farmer plusz póló pulóver. Semmi extra. Voltam decemberben baletton és Havasi koncerten is. Oda meg egy olyan ruhát vettem fel ami mell alatt szabott és régen is megvolt. Plusz terhes harisnya. Abszolút nem volt macera, aki esetleg ettől tart, azt szeretném megnyugtatni 🙂 plusz ugye most a hozzataplalasnal meg dúskálunk a friss alapanyagokban.
Mindennek megvan az előnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!