Fontos már a babatervezés idején letenni a cigit vagy elég ha már pozitívat teszteltem? Ha a baba egészségét vesszük alapul
Jobb előtte. Én csak a pozi teszt után tettem le.
Szörnyű volt!
Majd meghaltam egy szál cigiért.
Nem h nem undorodtam a szagától, rendesen kívántam.
Minél előbb leteszed annál jobb!
Pozitív teszt után tettem le.
Simán ment, mivel volt rá okom, hogy letegyem. Ennek lassan 2 éve, azóta sem cigizek... szoptatok még :)
Egészséges kisfiam van, amúgy 10 évig cigiztem. Nekem könnyű volt így letenni, miután tudtam hogy már megfogant :)
Én is a pozitív teszt napján tettem le. 14 évíg szívtam előtte, jelenleg 9,5 éve nem gyújtottam rá (na jü, de, 2x).
A gyerekem rendben fejlődik, nagyon okos, szép gyerek, de asztmás, allergiás. Én is az vagyok, akár örökölhette is, nem biztos, hogy a dohányzás hatása. Ja, és ADHD-s is.
Sosem fog kiderülni, hogy ezek elkerülhetők lettek-e volna.
Mindenesetre a cigit letenni bármikor jó, jobb, mint nem, vagy esetleg későn letenni. (bár még későn letenni is jobb, mint egyáltalán nem)
Igen, fontos, már előtte is, és ezt te is pontosan tudod.
A magzati dohányzás nem csak a kisgyerekkori vagy születési betegségekkel jelentkezhet, hanem később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!