Babatervezés előtt 6 hónappal elkezdhetem szedni a terhesvitaminokat? Elevitet szeretném.
Persze,
én Femibion 0-át kezdtem el szedni kb 4-5 hónappal azelőtttől, hogy elkezdtünk próbálkozni.
Első vagyok,
Szeptembertől próbálkozunk, eddig még nem sajnos
26N
Jaj bocsi most látom, hogy kérdezted, hogy volt-e más érzetem.
Igazából nem, csak bezsongtam leginkább, hogy hamarosan próbálkozunk. :))))
Elég a sima multivitamin. Mellé folsavat, az fontos.
Én eleinte így szedtem. Aztán amikor már próbálkoztunk a femibiont 0-t kezdtem el szedni.
A folsav az egyik a legfontosabb, mert már akkor szükség van rá, mikor még észre sem vetted a terhességet.
Amúgy miért ne szedhetnéd? Ezek is csak vitaminok.. vitamintól változás, hát nem tudom..
én a próbálkozások kezdetétől szedtem mindent, sajnos úgy alakult, h egy évig szedtem, mire sikerült.
Én biztos h nem várnék arra hónapokat, h elkezdjek próbálkozni. Annyira kevés az esély a sikerre az első 6 hónapban... persze van pár % esély, de az nem sok.
Nekem egy év alatt sikerült teherbe esnem, mondjuk 32 vagyok nem huszon, de nehéz volt... nagyon nehéz hónapról-hónapra a csalódás. Persze ez csak az én sztorim, biztos van 1-2 ember, akinél egyből sikerült.
Amúgy én szedtem folio fortet, 1000-esc vitamin, halolaj, aztán később ha pár hónapig nem sikerül jön a méhpempő és mindenféle babavarázsló teák.. :/
Szinte átéltem újra. Na de Nektek több szerencsét kívánok :)
Nekem ma pont 2 hónapos a kislányom, olyan hihetetlen 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!