Szerintetek hány gyereket lehet felnevelni ép pszichével, úgy, hogy mindkét szülő 8 órában dolgozik?
Változo, ki mit bír, ki hogyan tudja szervezni az életét.
Nekünk 5,5 év alatt született 4 gyerekünk. Nulla segítség mellett, a legkisebb gyerek 3 éves korátol félállásban, majd 8 éves korátol fogva teljes állásban dolgozom. Férjem mindvégig 8 orában dolgozott, dolgozik. Minden gyerekünk jár zenére, sportolni, van, aki cserkész, van, aki néptáncos, szoval van program bőven.
Budai agglomerácioban lakunk, Budapesten dolgozunk.
köszönöm szépen a válaszokat.
igen, igazából erre gondoltam, hogy 3 gyereket 3 féle különórára kell vinni délutánonként, az meg kicsit igazságtalan, hogy a legkisebb nem járhat, mert a két nagyobb már jár. arról ne is beszéljünk, hogy így meg nem tudok minőségi időt együtt tölteni a gyerekekkel és a férjemmel.
szóval én úgy látom, 8 órás munkaidőbe max 2 gyerek fér bele, de az is csak akkor, ha közel a munkahely, legideálisabb nyilván a 6 óra lenne. aztán amikor már nem igénylik a társaságom, vissza lehet menni 8 órázni :D
még akkor beleférne, ha nagy lenne köztük a korkülönbség, de így is 28 voltam, amikor született az első, 36 évesen meg nem szeretném szülni a 3.-at, 31 lenne ideális a következőnek, és 33 a 3.nak szerintem, de ilyen életvitellel húzós a 3 gyerek. még meglátjuk, lehet mégis csak jöhet majd 3. 36 évesen :D
egyébként nem vagyok kontrollmániás, valószínűleg én is ugyanúgy járnék el, mint az egyik első válaszoló anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!