Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem furcsa szerintetek, aki...

Nem furcsa szerintetek, aki otthon nem pancsoltatja a babáját vagy kisgyerekét? Strandra sem mennek nyáron.

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon furcsa.
2020. júl. 6. 14:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
29%
Az nagyobb baromság,ha a szülő szégyelli magát és azért fosztja meg az élménytől,pl strandolástól a gyereket. Lecarom konkrétan hogy a századik ismeretlennek nem tetszik a hasam körfogata,a gyerekem akkor is megismeri a vizet,nem 16 évesen fogom elengedni fürdeni egyedül,életében először. Nem fogom a gyerekembe is azt nevelni,hogy jaj mit szolnak.
2020. júl. 6. 16:36
 32/34 anonim ***** válasza:
97%

A szülőnek minden joga megvan a saját érzéseihez, a kisgyerek meg derékig érő vizet lát a kádban is, fröcskölhet is ott.

Az enyém 2,5 évesen volt először, én vörös hajú, szeplős vagyok, már 10 után bekrémezve is leégek a napon. Azóta is inkább uszodába viszem, mint strandra, és nem gyakran, havonta egyszer kb, nyáron havi 2.

Otthon a fürdőkádban ha volt kedve, jó magas volt a víz, tudott benne merülni.

Azért mert neked van egy kedvtelésed, nem kell természetesnek venned, hogy másnak is ugyanaz..Kérdezhetném, hogy nem furcsa, hogy megfosztják a kisgyereket a síelés örömétől? Vagy az erdei sátrazás örömétől?

Ha anyuka rosszul érzi magát, ne járjanak, az ő érzései is fontosak. Néha tehet kivételt, de ha nem akarja, ne menjen.

Kérdezhetnéd, hogy na és a gyerek érzései? Szokjon hozzá, hogy nem kaphat meg olyat, ami a másikban rossz érzést kelt, ez a normális.. Az enyém imádott kisgyerekként a nyakamba ülni, de meleg is volt, kellemetlen is volt.. ritkán engedtem.

2020. júl. 6. 17:14
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ezeket a gyerekbe is bele kell plántálni,jó alaposan. Söt ha lehet mondjuk el neki mindig hogy én ilyen dagadtan nem megyek sehová,te se mehetsz,mert én nem tudom jól érezni magam,legyen neked is car.
2020. júl. 6. 17:20
 34/34 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell a szülőnek a személyes problémáit elmondania a gyereknek, ilyet hol olvastál??

Nem tartozik rá. “Nem megyünk strandra, mert anya nem szereti, én se cipellek magammal ruhát vásárolni, mert tudom, hogy te meg azt nem szereted. Menjünk helyette játszóházba vagy vizes játszótérre, jó?”

Nem strandzombik a gyerekek(nagyrészük nem) pláne nem fiatal érzékeny bőrrel extrém magam uvb sugárzásban 35 fokban. Ha majd betöltik az 5öt lehet őket úszótáborba íratni!

2020. júl. 6. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!